Betist Siteye Giriş Yapamıyorum

Betist Siteye Giriş Yapamıyorum
21 Mayıs 2024 23:222.094
Yunus'un Teşekkür Mesajı
Teşekkürler Siteye Giriyorum Artık

Siteye giriş yapamıyorum, bir saattir aynı şeyleri söylüyor. Bu sıkıntının giderilmesi için en kısa sürede bana dönüş yapar mısınız? Telefon numaram 0536***3901. Acil bir şekilde dönüş yapmanızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

22 Mayıs 2024 09:27 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın Yunus Y., Sizlerin sorunları, öneri ve görüşlerinizi önemsiyoruz. 28845222 ID'li şikayetiniz ile ilgili ekiplerimizin gerekli kontrolleri sağlayarak gün içerisinde tarafınıza dönüş sağlayacaktır. İşleminiz ile ilgili şikayetinizin anlık olarak çözülmesi adına lütfen telefonunuzu açık tutunuz. Sitemiz üzerinde yaşayacağınız her türlü sorun ile ilglii 7/24 canlı destek operatörlerimiz ile anlık olarak iletişime geçebilirsiniz. İyi günler dileriz. Bahsin yeni adı Betist

25 Mayıs 2024 11:00

Sayın Yunus Y., Sizlerin sorunları, öneri ve görüşlerinizi önemsiyoruz. 28845222 ID'li şikayetiniz ile ilgili ekiplerimiz gerekli incelemeleri yapılmıştır. Destek ekiplerimizce tarafınıza ulaşılmaya çalışmış fakat GSM bilgileriniz hatalı veya aramalara kapalıdır. İşleminizin gerçekleşebilmesi için lütfen güncel iletişim bilgilerinizi belirtiniz. Sitemiz üzerinde yaşayacağınız her türlü sorun ile ilglii 7/24 canlı destek operatörlerimiz ile anlık olarak iletişime geçebilirsiniz. İyi günler dileriz. Bahsin yeni adı BETİST

Yunus
26 Mayıs 2024 12:58

Teşekkürler Siteye Giriyorum Artık

14 Haziran 2024 11:10

Merhaba Yunus Y., Anlayışınız için teşekkür eder, kazançlarınızın devamını dileriz. Saygılarımızla, BETIST

Betist Hesap Erişim Sorunu İçin Destek Talebi

31 Aralık 2023 22:573.899

"Betist çok tesekr ederim"

Betist Hesap Erişim Sorunu İçin Destek Talebi
1 Yorum