Dilemre sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2024 12:12

EPTTAVM üzerinden Bestoclass Teknoloji firmasından Bestomark 65 inç TV ekran koruyucusu sipariş verdim. Siparişim elime ulaştıktan sonra doğal olarak kutuyu açtım, jelatinini çıkardım. Kontrol ettiğimde üzerindeki defoyu fark ettim ve iademi oluşturdum. Firma bana ürünün satılabilecek durumda olmadığı için iadesini reddettiklerini söyledi. Ben defolu ürün diyorum, onlar satılabilecek durumda değil diyorlar. Sonra firmayı aradım, resimleri gönderdim ve tekrar incelemeye aldılar. Arkadaşlar ışık altında inceliyormuş, benim TV'de yaptığım gibi. 'Pazartesi döneriz' dediler. Salı günü ben durumu sordum. Yine üründe hata olmadığını söylediler. Yani ürün satılabilir olsa iadeye onay veriyorlar. Defolu diye iade etmek isterseniz kabul etmiyorlar. Ya da aldığınız ürün, başkasının defolu ama satılabilir ürünü olabilir.

12 Mart 2024 14:25 (Şikayetten 2 saat sonra)
14 Mart 2024 12:54

Leke olsa ekran koruyucunun yanında gönderdiğiniz bez ve losyon ile sildiğimde çıkması gerekirdi. Dediğiniz gibi bu bir lekeyse ve sadece siz çıkarabiliyorsanız üründe sizin kabul etmemekte ısrar ettiğiniz bir problem var demektir. Ki bu dediğinize göre kutudan çıkan Losyon ve bezde de iş yok. Leke dediğini şey silince çıksa zaten iade yapmazdım Çıkmadığı için iade yaptım. Ayrıca ürünü sattığınızın haftasına sergilemiş olduğunuz tutum tavır ortada siz 10 yıl diyorsunuz. Bende 10 yıl falan yazınca kaliteli ürün ve hizmet alırım sandım. Sonuç ortada. Paramızla rezil oluyoruz.

26 Mart 2024 03:19
Bestoclass Defolu Ürünü Biz Bunu Satamayız Diyerek İade Almadılar

Söz konusu ürünü firma geri gönderdi ancak eskiden daha beter ve kullanılmaz bir halde. Üzerinde ki defodan dolayı iade etmek istediğim ürünü inceledik leke o biz temizleyip göndereceğiz dediler (leke ile hatayı ayırt edebiliyorum, leke olsa bu kadar uğraşmazdım koca ürün) ve gönderdikleri ürüne hiçbir işlem yapılmamış ve daha da çizikler oluşmuş şekilde dalga geçer gibi yollamışlar. Çizikleri görünce aradım firmayı siz bu ürüne ne işlem yaptınız, daha kötü durumda çizikler var her yerinde, dalga mı geçiyorsunuz dedim, telefonu açan kişi resim atın dedi geçiştirircesine. Sonra bir daha aradım açmadılar telefonu. 5 kere falan aradım sonunda açtılar. Açan sanırım firma sahibi başladı bağırmaya; sen benim elemanıma ne diyorsun, ne arıyorsun, bizi mi satın aldın, mahkemeye ver arama bizi, küfür, hakaret... Adama ben müşteriyim sizi arayacağım tabi, ürünü sizden aldım arkasında durmayacaksanız satmayın diyerek derdimi anlatmaya çalıştım ama yok. Bildiğiniz nezaketten, kaliteden, satış sonrası destekten bir haber öyle bir işletme öyle garip bir tutum. Siz anlayın. Firma tarafından mağdur edilmiş durumdayım. Çöp olan parayı geçtim, muhatap bulamamak ayrı, sıkıntımıza çözüm bulamamak ayrı, dalga geçer gibi aynı ürünü daha beter halde göndermeleri ayrı, bir de telefonda tehdit hakaret. Bakalım uğraşmaya devam.

Burak
Burak

Serdar Bey sen telefon koruyucu alıp kırdın diyelim firma yenisini sana göndermek zorunda mı?

Serdar
Serdar

Bende de benzer sorun oldu. Bir defa ürün Curved olsun diyorsun Flat göndermişler. İkinci olarak ürün o kadar kalitesiz ki takarken kırıldı. Firmaya WhatsApp ile yazıyorsun cevap veren yok. Değişim talep ediyorsun mazeret üretiyorlar, yani kısaca sıkıntılı firma.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 10:13

15 Eylül 2023 13:58