Bestdent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Kalitesiz Hizmet

01 Mayıs 2023 11:56

Bestdent Ataşehir kliniği, keşke hiç duymasaydık adını. Sahibi, Profesör dedik, İstün 'de Dekan dedik Eşim ve benim dişlerimi yapacaktı. Benim işlemim implant olduğundan bana yalnızca vidalar takıldı (onu da dışarıdan gelen biri yaptı) bana 3 ay bekleyeceksin dediler. Bu arada eşimin işlemlerini oradaki genç bir kıza pas etti, oysa ki biz kendisi ilgilenecek diye konuşmuştuk. Kalitesiz, yamuk yumuk işlemlerden sonra eşimin psikolojisi altüst oldu. *******adındaki bu kişi bizden özür diledi, ben düzelteceğim bana fırsat verin dedi. Eşimin işlemlerinin ödediğimiz bedelini bayramdan sonra iade edeceğim dedi (mesaj olarak da elimde) sonra da parayı çok sevdiğinden söz verdiği gibi davranmadı, etik sıfır bu kişilerde tek dertleri daha çok nasıl para kazanırım insanların sırtına basarak. Üniversiteye'de yazacağım, Bu adamın bir öğrenciye ders veriyor. Olması beni endişelendiriyor. Ödediğim 50 bin tl mi bana iade etsin.

02 Mayıs 2023 12:52 (Şikayetten 1 gün sonra)
Kadir
Kadir
02 Mayıs 2023 17:18

Bestdent ben sizin bu yalanlarınızla uğraşacağım hukuk önünde, bakalım kim bu işten zarar görecek. Bu yalan ifadelerle bu durumdan kurtulmaya çalışmaya devam edin. Yapamamışız, özür dilerim den çok iyi yaptık siz begenmedinize geldiniz ya, hayret ve ibretle izliyorum. Hesaplaşacağız hukuk önünde