Büyükada'da Beltur Plajında Yaşanan Hayal Kırıklığı

Büyükada'da Beltur Plajında Yaşanan Hayal Kırıklığı
Furkan
16 Temmuz 2024 01:17

Evet, rezil olmak isteyen varsa Beltur'un Büyükada plajına gider. Zaten adalar genel olarak rezil yer olmuş, şiddetle tavsiye etmek istiyorum. Herkese gidilmemeli. Beltur plajına gelince, öğlene kadar plaj bulamayıp arkadaşımla oraya gittik. Girerken bize içeride şezlong ve şemsiye olmadığını söylediler. Bank tarzı oturma yerleri isterseniz orada oturun, denize girin dediler. Tamam dedik, geldik o kadar, girelim en azından denize diye girdik. Bizden 15 Temmuz, pazartesi günü hafta sonu tarifesi aldılar. Adisyonda da şezlong ücreti olarak kullanmadığımız halde bize yansıttılar. Allah affetsin, bir daha hiçbir şekilde yolumun ne Beltur tarzı saçmalıklara ne de adalara düşeceğini sanmıyorum. Doğma büyüme İstanbulluyum, bunu görenler lütfen dikkate alsın. Yeşilköy sahilini arayacağımı düşünmezdim ama çektiğiniz o yol, gününü çöp etmek isteyenler, parasıyla rezil olmak isteyenler gidebilir. Teşekkürler Adalar Belediyesi, teşekkürler Beltur, çok geridesiniz. Sayenizde ülkede turist de kalmıyor. Böyle kısa vadede kazanırsınız ama biraz ileriyi düşünmelisiniz. Sizin çok bir suçunuz yok gerçi. Meydan boş olunca, caydırıcı yaptırımlar şart, yoksa küçülmeye devam ederiz. Lütfen ne zaman göreceğiz? Bunları herkes 'bana dokunmuyorsa sıkıntı yok' kafasında ama elbet bir gün ucu dokunuyor. Canım ülkem ne hale geliyor ve daha kötü olacağını kestirmek çok zor değil. Dokunmak lazım artık bazı şeylere, yoksa felaket kapımızda. İyi uykular emeği geçmeyenlere.

Cengiz
24 Haziran 2024 10:56

Yabakientelbaki
23 Temmuz 2024 12:18
Batuhan sonuçtan memnun değil

Batuhan
14 Temmuz 2024 18:01
Beltur Büyükada Tesisinde Yaşadığımız Disiplinsizlik Ve Mağduriyetler.
Suat sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 13:12
Beltur Kötü Hizmet Fahiş Fiyat