İsmail sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 22:22

Geçmiş şikayetimi de incelerseniz, süreç hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Kısaca bahsetmem gerekirse: Bellona'yı Tüketici Hakem Heyeti'ne bana sattığı ''ayıplı ürünler'' neticesinde şikayet ettim ve ürünlerimin ''Ayıpsız olanı ile değiştirilmesine'' karar verildi. Ancak ne yazık ki Bellona ürünlerimi teslim etmedi ve ben icra davası açmak zorunda kaldım. Sonrasında beni aradılar ve ne gerekiyorsa yapacaklarını, davayı geri çekmemi istediklerini belirttiler. Değişmesi gereken 1 baza, 1 makyaj masası, 2 sandalye, 1 konsol ve 1 3'lü koltuktu. Evet ne yazık ki Bellona bunca ürünü hatalı göndermişti. Ürünlerin üretiminin olmadığını, bazılarını -eğer bulabilirlerse- başka illerden getireceklerini, bazılarını da onarım usulünce düzeltmeyi teklif ettiler, ben reddettim. Akabinde tüm ürünler bulundu, yalnızca -sandalyelerin kumaşlarını değiştirelim- teklifini kabul ettim, diğer ürünlerimin yenisi gelecekti. 6. Ayda açılan icra davası sonucu 03.08.2024 tarihinde güya ''ayıpsız'' olanları getirdiler ancak gelen ile giden arasında hiçbir fark yoktu. Getiren usta/ustalar ''bu sıcakta bize aynı ürünleri kurduracaksın'' ''bu malzemeler bu kadar olur, katlanmalısın'' diye bana telkinlerde bulunurken, 2 sandalyemi de kumaş değişimi için götürdüler. Artık, kendimi avutmaya başlamıştım, ''bu ürünler ancak bu kadar oluyormuş n'apalım'' diyerek ki teslim aldım. Aynı günün akşamı değişen koltuk (ki bence onun da kumaşını değiştirip getirmişlerdi çünkü yastıkları koltuktan başka renkti) dikiş yerinden yırtıldı. Evet, ilk günün akşamı koltuk yırtıldı. Bildirdim ve ürünü değiştiremeyeceklerini, yalnızca kumaşını değiştireceklerini belirttiler. Kabul etmedik. Götürdükleri sandalyeleri de, tam 40 gün sonra 13.09.2024 tarihinde teslim ettiler ve ısrarla işte olduğum için 18:00'dan sonra gelin ben teslim almak istiyorum dememe rağmen 13:00'da kapıya dayandılar ve anneme sandalyeleri teslim aldırdım. Ne mi oldu? Diğer 4 sandalyeden farklı, bir ayağı topal, kumaşı pot olan harika 2 yeni sandalyem oldu! Cumartesiden beri, her konuda yardımcı olacaklarını beyan eden Bellona müşteri temsilcileri, satış danışmanları telefonumu açmıyor. Sorunumu çözmeyi geçtim, muhatap bulabilirsem şükür etmem gerek. Kurumsal? Güvenilir? Garantili? Bellona? Yaşadığım tecrübe ile benim için kesinlikle uzaktan bakılması gereken bir firma olduğu aşikar. Sürecim devam edecek, hakkımı aramaktan vazgeçmeyeceğim.

16 Eylül 2024 22:25 (Şikayetten 3 dakika sonra)

18 Eylül 2024 15:25

18 Eylül 2024 17:50

Kime yapıldı bilgi aktarımı? Bana yapılmadı da? Yapmadığınızı yapmış gibi yazmayın en azından.

Tansu sonuçtan hiç memnun değil

Tansu
09 Nisan 2025 16:23
Bellona Mobilya'da Kalite Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 16:46

04 Haziran 2024 13:06
Bellona Mağazası Bakırköy Şubesi
Göktuğra sonuçtan hiç memnun değil

Göktuğra
02 Mart 2024 10:38
Bellona Mağazası Üzerine Düşen Sorumluluğu Yerine Getirmiyor.
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Koltuk Takımı Mağduriyeti Ve Çözümsüzlük

05 Temmuz 2025 19:19