17 Temmuz 2024 12:01

Robot süpürge, kendi hatamdan dolayı alt kısmı ve fırçalar fare yapışkanına yapıştı. Teknosa'ya götürdüm, onlar BDH Bilişim'e gönderdi. Servis olarak ürün gittiğinde BDH Bilişim bana ulaştı. 3815 TL ödeme yapmamı söylediler ve anında yaptım. Ürünün alt kapak ve arka tekerleklerini değiştirmişler. Ön tekerlek olduğu gibi kalmış ve ürün bana gelene kadar temizlenmeden sadece değişim yaptıkları için yine yapışkan bulaşmış ve hiçbir fırça ve kapakta değişim olmamış. Geri gönderdim, ön tekeri temizleyip yolladılar. Cihazı tekrar denediğimde sensör hatası ve güç tuşunda problem olmuştu ve ben yapışkan bulaşmasının ardından cihazı çalıştırmadım bile. Tekrar güç tuşu ve sensör hatası için gönderdiğimde cihazınızda bir problem yok deyip geri göndermişler. Şu an ben, 3 ay önce yapışkan bulaştı diye gönderdiğimden beri cihazı kullanamıyorum. BDH Bilişim'i de yaklaşık 1 saattir arıyorum, bağlanmasını bekliyorum. Toplam giden ücret: Teknosa 17000 TL satın alma, BDH 3815 TL servis bedeli, toplam 21000 TL. Ürünün 3-4 defa servise gidip gelmesi ve hala çalışmaması, BDH'nın bir şey yapmaması, Teknosa'nın 'Hakem Heyeti'ne gidin o zaman' demesi. Ürün servise gittiğinde 15 günlüktü.

30 Ekim 2024 05:19
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 12:51
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 11:52
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

BDH Bilişim Destek Hizmetleri Xiaomi Robot Süpürge Servis Macerası: Bitmeyen Arızalar

28 Mart 2025 06:26