Ahmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Baywin Paramı Vermiyor

Baywin Paramı Vermiyor
28 Mart 2024 04:32
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim oynamaya devam edeceğim”

Bildiğiniz üzere 250 TL yatırıma, 500 TL değerinde FreeSpin bonusu aldım. Bonus miktarını kaybettim ve ana paramın 2 katını çekebileceğimi söylediler. Üst sınırdan kimse bahsetmedi. Tabii ki parayı katladım, 22 bin tl yaptım ve çekim talebi oluşturdum. İşlemim reddedildi ve bakiyem 7500 TL olarak güncellendi. Canlı destekle görüştüm, bana hakkımın en fazla 7500 TL olduğunu söylediler. Onayladım ve oyuna devam ettim, 15500 TL yaptım. Parayı yine çekmek istedim, fakat talebim yine reddedildi. Bakiyemi yine 7500 TL'ye düşürdüler. İlkini anladım, Bonus ve benzeri işlemleri; ancak ikincisi zaten benim paramdı. Çekip yatırım yapmışım ya da çekmeden oynamışım, ne fark eder? İlk seferde hak iddia edemedim ama ikincisi gerçekten de paranın üstüne konmak için yapılan bir şey. Sonuç olarak 30 bin tl yerine sadece 7500 TL alabildim ve siteden ayrıldım.

28 Mart 2024 12:29 (Şikayetten 7 saat sonra)
07 Nisan 2024 17:27

Teşekkür ederim oynamaya devam edeceğim

Baywin Yanlış Bonus İddiası Ve Çekim Sorunu

Büşra
19 Nisan 2025 13:40
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
12 Şubat 2024 19:18
Baywin Bonus Beklerken Bakiye Hayal Kırıklığı
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Berkay
15 Ocak 2024 16:49
Baywin Bakiye Silme İşlemi Yapıyor, Ben Mağdur Oldum!
Emre sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

01 Haziran 2024 20:28
"Tuana hanımın ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum."
Baywin Tam Bir Hayal Kırıklığı
Baywin Tam Bir Hayal Kırıklığı
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Yalçın
08 Eylül 2024 01:20