Mahir sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan Gayrimenkul Danışmanlığı Emlakçı Tarafından 65.000 TL Yanıltıldım

16 Haziran 2023 14:53

Edremit ilçesi Altınoluk mahallesinde Körfezkent Caddesi üzerinde, Atatürk ** Sokak ile kesiştiği köşede (koordinatları: 39.568059, 26.748218) emlakçılık yapan Batuhan Emlak beni 65.000 TL. mağdur etmiştir. Sonradan valilikten öğrendim ki kişinin Balıkesir valiliğinde kayıtlı taşınmaz ticareti yetki belgesi de yoktur. Yetkisiz olarak emlakçılık yapıyor ama onu da yanıltmak için kullanmaktadır. Emlakçı b** sonradan öğrendiğime göre Dost Emlak'ta ayaklı emlakçılık yapan a** m**n'ı bana ev sahibi gibi gösterip 1 yıllık peşin 60.000 TL'ye kiraladılar. Emlakçı ücretini de aldı. 5 Nisan'da ev teslim edilecekti. 60.000 TL'yi Dost Emlak sahibinin babası m** t**n hesabına (ortak hesap) yatırdım. Ancak o tarih geldiğinde evin anahtarı bana teslim edilmedi.

A** m** ortadan kayboldu. Para iade edilmedi. Savcıya şikayet etmek istediğimde m** t** (Dost Emlak) 'ben paranı geri ödeteceğim' diyerek beni 3 gün oyaladı. Sonrasında a** m**'ın telefonu da kapandı. Sonrasında a** beni de mağdur etti diyerek sıyrılmaya çalışıyor. A**ı saklıyorlar. Organize bir faaliyet yani. Her iki emlakçı da Hepsi Emlak'ın iştiraki veya alt kuruluşları olsa gerek, Hepsi Emlak'ın ilanları ve afişleri dükkanlarında ve internet sitelerinde mevcut. Biz de kurumsal firmanın iştiraki diye güvendik ve yanıltıldık.

15 Ağustos 2024 18:20
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

One House Real Estate Gayrimenkul Hizmette Eksiklik Ve Haksız Kazanç

09 Şubat 2025 17:16
Figen sonuçtan hiç memnun değil

Nur Yapı İnşaat & Gayrimenkul Nur Yapı Vaatler Verip Kaporanızı Alıyor, Sonra Kıvırıyor

06 Mayıs 2024 23:15
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Uzmanlar Gayrimenkul Kaporayı Geri Ödemiyor

02 Mart 2025 21:41