Esen sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Ağız ve Diş Sağlığı Yanlış Yapılan Masseter Botoks

12 Temmuz 2023 23:51

Yorumlara bakarak gittim, diğer hekimleri bilmem ama aradım bana dilan hanımı önerdiler bana dişimi sıktığım için Masseter botoks yapmam gerektiğini söyledi. Herhangi bir yan etkisi olur mu dedim hayır dedi. Yaptı ama etkisi başlayınca ağzımı açamamaya başladım. Gülemiyorum yemek çiğneyemiyorum bütün yüz kaslarıma yayıldı ve uyuştu.

Nörolojiye gittim 1 hafta hastanelerde süründüm teknik kalmadı sonra bu botoksa bağlı olduğunu söylediler. Ya yanlış yere enjekte etti ya da önerilerde (hemen yatma ya da eğilme gibi) bulunmadığı için ya da botoks içeriğin kötü olduğu için bunlar oldu. Hala aynı durumdayım 1 aydır botoksun etkisini geçmesini bekliyorum hem param hem sağlığım gitti.

Beren
Beren

Düzeldi mi aynı durumdayım ne olur yardımcı olur musunuz

Zafer
Zafer
Şikayeti Çözüldü

Sorumsuzca bir hastane 4 yaşındaki kızımın dişleri gitti Sağlık Bakanlığına şikayette bulunacağım geçmiş olsun

Esen
Esen

Size de geçmiş olsun... Şikayet etmekle iyi yapmışsınız bende onu yapacaktım botoksun etkisi birkaç ay süreceği için uğraşmadım ama buraya yazdım ki insanlar aydınlansın bu tur yerleri tercih etmesinler bizlerin gördüğü zararı onlar da görmesin.

07 Mart 2024 20:48