Bal Köpek Eğitim İki Haftada Hiçbir Şey Öğretememişler!

12 Nisan 2023 16:25

Bal Köpek Eğitim adlı eğitim merkezinde köpeğim iki hafta kaldı fakat hiçbir şey öğrenmeden teslim aldık. İlk kez hayvan sahiplenmiş olduğum için ben de acemi davrandım ve İ**K** adlı şahsın hiçbir eğitici belgesini sorgulamadım ve ücreti peşin ödedim. Sürecin sonunda köpeğimin hiçbir sorunlu davranışının çözülmediğini gördüm. Hem iki hafta ayrı kaldık hem de hiçbir eğitim almamış olmadığını görmek çok üzücü.

Bal
Bal

Karalama kampanyalarını severim bu sitede adimiz yoktu olmuş oldu. Güzel reklam sağladık teşekkürler. Öncelikle Psychotherapy and coachıng ıtstıtue ve Türkiye için International Therapy Center anlaşmalı Boğaziçi'nden sertifikam mevcut. Gittiği haftadan ss'ler aşağıda mevcut. Köpeğin iyi olduğu vs. Bu süreçte adaptasyon sürecinde ipler elden kaçar sorumsuz davranırsanız köpek eski davranışlarını hatırlar ve tekrar geri döner. Döndüğü zaman sorumluluk bana ait değildir. Her bozduğunuz zaman ben düzeltecek değilim bende iş yapıyor geçimimi sağlıyorum. Memnuniyet adına bu kadar hakarete rağmen getirin çalışalım beraber dememe rağmen sadece para istendi. Burda bir art niyet ararım. Bunca zaman üslubumu bozmadım ödün vermedim. Canım sıkılmıyor bile bu duruma heyecanla hukuki boyutu bekliyorum. En düşük paketi satın alıp en yükseğini talep edip köpek düzeldiği zaman teşekkürler storyler atıp bozduğunuz zaman karalamak düşünmeniz gereken bir durumdur. Olay sadece para istemektir köpek ile alakası yoktur.