Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kürtajı Saçma Sebeplerle Yapmadı

25 Haziran 2023 01:15

Çiğli eğitim araştırma Hastanesi'nde 22 Haziran'da acilde kadın doğum uzmanı *** hanıma gittim. Kendisi çok ilgili bir doktordu. Bana kürtaj olmam gerektiğini söyledi, ancak ertesi gün (23 Haziran) hastanede olamayacağını, başka bir doktorun ilgileneceğini söyledi. O doktorun adı *** soyadını bilmiyorum. Küçük boyda bir bayandı.

Gece 10'da en son yemeğimi yedim. Ertesi gün gittiğimde beklettiler, beklettiler. En son *** hanım geldi ve bana 'boş yatağımız yok, bebek karnımda öleli 2 hafta olmuş, benden önce 5 kişi aldı.' dedi. Ben sabahından beri oradayım. Bana dediği hanım efendi 'yatağımız ne zaman olur? ' diye sordu. *** hanım ise 'bilemem, istersen burada kal, istersen başka hastaneye git.' şeklinde cevap verdi.

Ben de 'ne kadar beklemem lazım? ' diye sordum, ama yine 'bilmiyorum.' diye cevap verdi. Gerçekten yazıklar olsun. Kalkıp Buca'ya gittim, orası da başka bir hastanede yapılan ultrason, kan vs. Kabul etmedi. Sil baştan bir daha 28 saat aç susuz kaldım. Hakkımı helal etmiyorum. Lütfen ilgilenin. Yatağınız yoksa yatak temin edin. Yani kocaman hastanenizde doktorlar böyle saçma hastayla konuşmasın.

Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çiğli Eğitim Araştırma Kadın Doğum Acil

26 Temmuz 2024 11:37
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Hamilelik Kontrolünde Yaşanan Kabus: Zorunlu Doğum Ve İhmalkarlık

30 Mart 2025 20:04
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2025 12:34
Hastanede İlgisizlik Ve Yetersiz Bilgilendirme
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesinde Hamile Eşime Kötü Muamele Ve İlgisizlik

26 Temmuz 2025 21:35