Bak Bilgisayar Servisi İsim Değiştirerek Sürekli Dolan Diriyor

31 Ocak 2024 11:48474

Arkadaşlar, bu firma beni de mağdur etti. Ben de sorun yaşadım fakat benim durumum biraz farklı. Tüm mağdur olan kişiler bana ulaşırsa, elimdeki tüm bilgileri savcılığa verdim, iki farklı dosyadan. Birbirimize yardımcı olalım ve bu işi hızlıca sonuçlandıralım. Sahibi hakkında tüm hikayeyi biliyorum. Emin B**** kullanıcı adımla Instagram'dan vs. ulaşın bana lütfen.

1 Mart 2024 18:43

"emin. Bilge" Instagram kullanıcı adım, seozon markasından WhatsApp'tanda ulaşabilirsiniz. Her şeyini anlatmak istiyorum adamın

Yorumlar(5)

Hadi
Hadi
24 Nisan 2024 17:02

Benim Ümraniye / Ihlamurkuyu da bak Bilgisayar Olarak İşletmem var. 17 Senedir'de Aynı Yerdeyiz Hiç Yer Değiştirmedik. Perpa da bu olayın yaşandığı firma ile hiç alakam yoktur. Artı Şikayet var a eklenirken https://www.bkwebtasarim.com adlı web sitemiz deki logo kullanılmış, bu durumun derhal düzeltilmesini rica ediyorum, Şikayetvar a bu durumu ilettik ama hala düzeltilmedi ve arayan da olmadı, En kısa sürede durumun düzeltileceğini ümit Ediyoruz ve Geri dönüş bekliyoruz. Bu Durumda Millet bizi sanıyor bir kitlemiz var ve zarar görüyorum. Bu durum dan oluşan zararı kim karşılayacak.

28 Şubat 2024 13:29

İstpc adında yeniden sözde Perpa da yönetimin adresini kullanarak adres paylaşmış

12 Şubat 2024 15:04

Emin Instagram hesabını tekrar yazar mısın Instagram diye belirtmeden bende savcılığa verdim

Murat
Murat
9 Şubat 2024 17:53

Emin bey soy adın gözükmüyor nasıl ulaşalım size

Beyaz Otomotiv (Çorum) Beyaz Otomotiv Çorum. Dava İçin Birleşelim.

Selim
3 Mart 2024 18:36987

Ben de aynı şekilde mağdur edildim. Avukatım var ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Bu şekilde mağdur olan arkada...

4 Yorum

Modalavinya_ Yanlış Hesap Ve Para İadesi

Kevser
7 Ekim 2024 19:251.251

Ürün siparişi verdim, Instagram'dan kod verdiler. Yanlış hesaba attınız, parayı iade edeceğiz dediler ve tekrar kod gönd...

1 Destek