Sezai sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Dominar D250 Akü Ve Fren Disk Sorunu

Sezai
14 Ocak 2024 21:01

2023 yılı Ocak ayının 27'sinde aldığım Bajaj Dominar 250 model motosikletimin ön diskinde, henüz bir yıl dahi dolmamışken çarpılma (yamulma) meydana geldi. Herhangi bir dış etken ya da kazaya maruz kalmadan fren yaparken baş sallama sorunu yaşamaya başladım ve bu durum denge problemine yol açıyor. Bu sorunun sonucunda ise kazaya neden olabilecek bir durum oluşabilir. Dominar 250 modellerinde bu durumun kronik bir arıza olduğunu öğrendim. Yetkili bayiye durumu ilettiğimde bölge müdürünü aradılar ve problemi garanti kapsamı dışında olduğunu söylediler. Bu kabul edilemez bir durum. Ürününüzün arkasında durmalısınız. Aynı zamanda motosikletimin aküsü de bitik durumda ve bu konuda değişim talep ediyorum.

01 Şubat 2024 15:41 (Şikayetten 17 gün sonra)

Muhammed
Muhammed

Aynı disk sorununu yaşıyorum. Ön frene bastığımda kafa öne gidip geliyor. Servis lastikten olduğunu söyledi, lastikçi ise jant. Jantı doğrultturdum. Lastiği ise başka lastikle deneyip servise bildireceğim. Diskte herhangi bir darbe vs yok ama fren yapmaya korkar oldum. Arkadaşlarımda farklı motorlar var gene Bajaj marka herhangi bir sorun yok. Sorununuzu çözebildiniz mi?

Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Dominar D250 Fren Diskindeki Kronik Sorun Ve Garanti Kapsamı

Erdem