Derya sonuçtan hiç memnun değil

Bahex Mobilya Müşteri Hizmetleri Ve Teslimat

03 Nisan 2024 10:56

Yaklaşık bir ay önce bir bahçe masası sipariş ettim. Sipariş vermeden önce İzmir şubeleri ile iletişime geçtim ve acelem olduğunu belirttim. Cevapları 'Yarın kargoya veriyoruz, sipariş edebilirsiniz.' oldu. Ancak dediğim gibi bir ay geçti ve İzmir şubesi cevap vermeyi ya da bilgi vermeyi tamamen kesti. Müşteri memnuniyetini hiçbir şekilde önemsemeyen bir şirketle karşı karşıyayım. Daha sonra diğer bayi ile iletişime geçtim, günler ve haftalar geçti. Her gün 'Yarın kargoya verilecek.' dendi. Böyle bir durumla daha önce karşılaşmadım. Kargoya verildiği söyleneli bir hafta oldu ve hâlâ bekliyorum. Yanlış bilgilendirmeler yüzünden defalarca günlük programımı değiştirmek zorunda kaldım. Müşteriye karşı bu tür bir tutum kesinlikle doğru değil.

16 Şubat 2024 14:30
Aysem sonuçtan memnun

17 Temmuz 2024 19:10
"Firmayı birçok defa aramam sonucu Merve Hanıma yönlendirildim. Merve hanım sorunumu çok kısa bir sürede ve içtenlikle konuşarak halletti. Firmayla kalite süreci ve iletişim anlamında uzun bir süre sorun yaşasam da Özellikle ilgisi için Merve hanıma teşekkür ediyorum."

18 Haziran 2025 13:06

08 Mayıs 2024 12:41