Aysestetik Güzellik Merkezi'nde Yapılan İşlemlerden Memnun Kalmadım

24 Ağustos 2024 23:012.884

Ayşe estetikte yaptırdığım karın germe 360liposoction ve göğüs dikleştirme ameliyatı oldum ama çok pişman oldum asla sonuç vermedi sırtımdan asla yağ alınmamış yanlarım cep gibi dışarıda ve göğüs dikişlerim iğrenç şekilde oldu.

Dikiş izlerim çok kalın kocaman asla geçmiyor ödemeyi elden nakit istediler faturamı kesmediler günlerce İstememe rağmen hala atmıyorlar neredeyse 1 sene olacak sürekli 6 ay sonra geçecek vs geçiştirme cevaplar veriyorlar tüm yasal haklarım için arayışımı başlattı.

Aracı bir yer doktor başka yerden geliyor başka bir hastanede işlem yapılıyor parayı alana kadar gayet ilgililer parayı aldık sonra umurlarında değil geçecek diyerek geçiştiriyorlar ben bu işlemi yaptırmak için Avustralya'dan geldim çektiğim onca acı ve giden param oldu

12 Mart 22:39

K cevap: “Merhaba, merkezimizde böyle bir hasta kaydı bulunmamaktadır. Gerçek hastalarımızın memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Eğer gerçekten hizmet aldıysanız bizimle iletişime geçerseniz yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.”

12 Mart 22:35

26 senedir bu işi yapıyorum yalan yorumlarınız karalama kampanyanıza kimse inanmaz güvenmediğim inanmadığım hiçbir işte olmadım bana güvenen ler bana yeter

Op. Dr. Sema Özden Hakkımı Sonuna Kadar Arayacağım

20 Nisan 2024 17:4717.183

14 Kasım 2023 tarihinde sırt germe, meme küçültme dikleştirme ve kol germe ameliyatı için başvurdum. Fiyatları çok yükse...

Op. Dr. Sema Özden Hakkımı Sonuna Kadar Arayacağım
1 Destek

Özel Ce Cerrahi Tıp Merkezi Mağduriyeti

3 Mayıs 2025 16:3815.458

Ce clinik expert İstanbul Esenyurt'ta karın germe ve liposuction ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi hiçbir tahlil yapılmad...

Özel Ce Cerrahi Tıp Merkezi Mağduriyeti