AYMNET Hayal Satıcılarına Dikkat!

Betül
16 Nisan 2024 17:39

Aymnet ve çalışanları, insanları zengin olma hayaliyle yanıltıyor. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, bu işi yapan çalışanlar 'para kazanacaksınız, zengin olacaksınız' gibi ifadelerle insanları yanıltıyor. Detayları söylemeden sizi üye yapıyorlar. Sonrasında sisteme giren herkesin her ay ürün alması ve üstelik 3 ay içinde platin seviyeye çıkması gerektiği söyleniyor. Platin seviyesi için 12 bin TL, en alt seviye için ise 700 TL ödemeniz gerekiyor. Sisteme giren herkesin her ay alışveriş yapması zorunlu. Verilen eğitimlerde insanların duyguları ve hayalleriyle oynanıyor. CİMER'e gerekli şikayeti yaptım. Avukatım olsaydı, mahkemeye de başvuracaktım. Elimde videolar ve ses kayıtları mevcut.

16 Nisan 2024 18:14 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Fatma

Betül hanım ben de bir yıldır üyeyim. Takviye edici gıdaları kullanıyorum. Ama her ay alışveriş yapma zorunluluğu yok kesinlikle. Bu Network marketing sisteminden para kazanmak isteyen, kariyer yapmak isteyenler için kurallar olabilir, ama eminim temsilciler ya yanlış yönlendirmiş, ya da karşı taraflar öyle anlamış

Mübeccel

Bu aileye yeni katıldım, yazdıklarınızı okuyunca gerçeklerin böyle olmadığını şimdiden taze taze savunabilirim. Üyeliğimi yaklaşık 3 hafta önce açtırdım. Adı üstüne Network işi, yani bir ağ işi... Yani bu İşten ekmek yemek istiyorsan belli şartlara uymanız gerekmektedir. Her Firmada olduğu gibi Aymnet in de kendine göre belirlediği kuralları var... Tahminimce size kazanç planı eksik anlatılmış ya da siz yanlış anlamışsınız... Kimse kimseye zorla şunu bunu yap diye dayatmıyor... Sizin sadece seçim yapmanız lazım, sadece ürün kullanıcısı mı olmak istiyorum yoksa tavsiye ederek para kazanan mı? Yani seçim size ait🥰

Aymnet.com.tr Üyeliğimi Kullanılamaz Duruma Getirdiler

Anzilha
11 Ağustos 2023 23:56
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Homm Bitkisel Ürünler Üye Olmanın Sonucu

13 Ocak 2024 01:58