Ayme Karadeniz Lokantası İşletme Torunumun Yüzünü Parçaladı, Özür Bile Dilemedi!

23 Temmuz 2023 22:093.523

Ayme karadenizde işletmenin torunu çocuğumun yüzünü parçalamasına rağmen bir özür bile dilenmedi! Arkadaşımla kahvaltıya gittiğimizde 500 TL ödediğimiz beklemekten kokmuş ve koymaya utanılacak kadar az ürünler geldi. Garsonların kabalığı ayrı işletmenin ilgisizliği ayrı! Daha sonra 8-9 yaşlarındaki torunları burası babaannemin bizim yerimiz diyerek 4 yaşındaki çocuğumu hırpalaması daha sonrasında bize sahip çıksaydınız çocuğunuza diyerek yapılan terbiyesizlik! Çocuklu ailelerin dikkatle tercih etmesi gerekiyor! Çünkü çocuğunuza bir şey olduğunda yapabileceğimiz bir şey var mı demek yerine sahip çıkın diyerek kabalık yapan insanlar sahibi buranın! Hangi anne çocuğunun üç yerinde çizikler ve kan içinde yüzünü görse telaş yapmaz karşılığında kusura bakmayın bile denmemesi çok çok büyük ayıp!

13 Ağustos 2023 20:26

Yazıklar olsun. Bir işletmeyi haksız yere suçlamak insanlığa yakışmaz. Olay sizin kestirmeden anlattığınız şekilde olmamıştır. Sizin kızınız yanında bir arkadaşı ve benim torunum güzel güzel kardeşçe oyun alanında oynuyorlardı. Daha sonra sizinde arka salona kahve içmek için geçtiğiniz esnada kızınız torunuma saldırmaya başlıyor ve o da kendini koruma mahiyetinde (olmasa iyi idi ama) eli kızınızın yüzüne gelerek çizilmesine yol açıyor. Ancak bu esnada da hiçbir çocuktan herhangi bir bağırtı vs olmadığını en yakın masadaki müşterimiz de doğruladı. Benim torunum dahi olsa kimsenin çocuğuna zarar vermesine asla izin vermem ki zaten vermez. Terbiyeli ve sevici bir çocuktur. Olay kamera kayıtlarında vardır ve de tam benim anlattığım gibi cereyan etmiştir. Onun için bir özür hakkımızdır hanımefendi.

Azmak Restaurant İş Bilmeyen İşletmeci Ve Personelden Oluşan Korkunç Bir Restoran

1 Temmuz 2023 22:381.746

10 kişilik bir arkadaş grubu ile akşam yemeğine gittiğimiz restorandan bütün gecemiz mahvolmuş şekilde kalktık. Balık + ...

Kötü Ürün Kalitesi Ve Garson Davranışları: Kahvaltı Deneyimimiz Hayal Kırıklığıydı

20 Haziran 2025 16:58778

Yeğenimin doğum günü için gittik. Hayatımda böyle kötü peynir, bal, kaymak ve diğer ürünleri yemedim. Bu kadar abartılıp...