Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Avrasya Yatırım Danışmanlık Şikayeti

14 Aralık 2023 10:32

Firma yapacağınız yatırımları takip ederek yatırımınızı büyüteceği güzellemesi ile sizi önce 200 $ lik bir yatırıma ikna ediyor. Daha sonra açılan işlemler terste kaldı diyerek hesabın patlamaması için sürekli para yatırmanızı talep ediyor. Kendi yaptıkları uygulamada belirledikleri marjlar meta trader uygulamasından çok daha yüksek. (metada Brent 2 cent alış satış marjı ile açılırken burada 40 cent). Teminat seviyenize göre riski, hacmi yüksek işlem açtırarak daha açılışta 100/200 $ dolar zararla sizi işleme alıyor. İlk görüşmede her noktada yanınızda olacağını taahhüt eden firma 2 gün telefonlarınıza hiçbir şekilde cevap vermeyerek hesabınız stop olmasına seyirci kalıyor. Sonrasında bu durumla ilgili şikayetçi olacağınızı bildirdiğinizde 300-500 dolar Bonus yüklemesi ile zararı tanzim edebilecekleriyle ilgili sizi yeniden ikna ediyor. Fakat yine sizinle ilgilenilmiyor. Bu arada yok olan 1200 $ bütçenizin yerine geri alacakları 500 $ bonusu verecek teveccühte bulunmuş tavırları takınıyorlar. Yurt dışı menşeli firma, daha birçok detay ile stresten uykunuzu kaçıracak durumlar yaşatıyorlar. Daha fazla uzatmak istemediğim için burada bırakıyorum. Talep edenlere WhatsApp görüşmeleri ve işlem detaylarını paylaşabilirim.

Adnan
Adnan
25 Aralık 2024 22:03

Yorumunuzu çok geç gördüm kusura bakmayın A*** bey. Maalesef tek gelişme şikayeti silmezseniz avukatımız aracılığıyla dava açarız oldu.

Ahmet
Ahmet

Son durum ne adnan bey bir gelişme var mı

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Finans Yatırım Denen Saçma Uygulama, Saçma Sistem

06 Şubat 2024 19:44
Finans Yatırım Denen Saçma Uygulama, Saçma Sistem
Bahri sonuçtan hiç memnun değil

Yatırım Sonrası Hesap Yönetimi Ve Para Çekme Sorunları Yaşadım

17 Temmuz 2025 13:05