Recep sonuçtan memnun

23 Temmuz 2024 00:58

6 ay önce satın aldığım Doğuş Oto çıkışlı Audi marka A3 model 35 tfsı 150 HP otomobili rutin sabah çalıştırma da 100 metre sonrasında motor tahrik hatası verip aniden çekişten düştü. Aracı kapatıp açtım ve tekrar denedim. Yine aynı arıza ile karşılaştım. Henüz 13000 km de ve 6 ay önce trafiğe çıkışlı olan aracın şanzıman a bağlı olan tahrik sistemi üzerinde yaşadığım bu arıza sonrasında acil yol yardımı arayarak çekici ile en yakın yetkili servise aracı götürdük. Süreç içerisinde gelişmeleri buradan bildiriyor olacağım.

profile profile profile
24 Temmuz 2024 13:24

24/07/2024 Bugün yetkili servisten aldığım bilgi çerçevesinde Akü Alternatörünün arızalı olduğunu ve alternatörün değişikliğinin yapılacağı yönünde oldu. Aracımda enerji ile alakalı herhangi bir problem yaşamamıştım. Umarım problem budur ve alternatörün değişimi sonrası arıza giderilir. Alternatör bir nevi araçlarda jeneratör görevi görmektedir. Hareket halindeyken aracın aküsünün şarj olmasını sağlamaktadır. Gelişmeleri aktarıyor olacağım.

29 Temmuz 2024 23:10

Aracımı bugün teslim aldım. 50 km test sürüşü gerçekleştirdim. Şu anlık herhangi bir problem gözükmüyor. İlerleyen süreçlerde arıza tekrarı veya bir gelişme olur ise buradan yazıyor olacağım.

Yorumlar (8)

Burak

Recep bey aynı sorunu bende dün yaşadım aynı ikazı verdi araç çalıştırma arızası diye yaptırdıktan sonra bir problem cıktı mı bir de ücret ne kadar dediler

Onur
Onur

Aynı problem bende de çıktı siz ne yaptınız nasıl düzeldi yardımcı olursanız sevinirim Audi servis e güvenmiyorum yetkili

İsmail
İsmail

Çanakkale'de 25 a3 test sürüşüne çıktım kayınpeder arabayı dizel sandı acayip yol sesi alıyor briston lastik vardı belki ondandır ama yalıtım motor gücünü hiç beğenmedim. Bende 17 model dizeli var test yolunu kendi aracımla gittim mootor sesi kesinlikle benimki daha iyi yol seside bende daha az geliyor bende Continental premium7 lastikler var. İşin özeti ben şok oldum ve arabadan vaz geçtim

Tuğrul
Tuğrul

Recep bey aynı sorun yeni aldığım araçta yaşıyorum. Tekrar sorun yaşadinizmi?

Burak

Tuğrul bey aynı arıza yı bndede dün verdi ne gibi işlemler yapıldı sorun çözüldü mü

sifir-2023-audi-a3-tahrik-sistemi-sorunu-1.jpg
Recep

Tuğrul bey, arıza onarımından sonra 9000 km yol yaptım herhangi bir problem ile karşılaşmadım. Bazen ufak elektronik parçalardan kaynaklı arızalarda önlem olarak tahrik uyarısını verip aracı çekişten düşürebiliyor. Umarım sizinkide öyledir.

Oğuz
Oğuz

2021 ve üzeri Audi A3 30TFSI ve 35TFSI pişmanlıktır, onlarca elektronik arıza ile donatılmış bir araçtır, Audi markası kesinlikle arkasında durmuyor, Allah sabır versin...

Cumhur
Cumhur

Audi marka otomobiller sıcak bir marka değil internetten test sürüş videolarını izleyin soğursunuz parça, Lego gibi araba araca bindiğinizde size ferahlık gelecek Renault Toyota Opel Togg Peugeot alışıla gelmiş marka arabalar sizi yanıltmayacaktır Audi pişmanlıktır önermiyorum. Sizi hayattan bezdirir.

Audi Yetkili Serviste Yaşanan Sorunlar

Tunahan
22 Eylül 2024 08:36
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Audi A3 35 Tfsı 2021 Model Şanzıman Hatası

Okan