Av.levent sonuçtan memnun

2021 Audi A3 Ana Ekran Mmı Açılmıyor!

Av.levent
31 Mayıs 2024 08:50

Şu an güncel kilometresi 35.000 olan 2021 a3 Sedan aracımın ana ekran mmı açılmıyor, düzenli yıllık bakıma götürdüğüm yetkili servis eren otomotiv aracın garantisi bittiğini söyleyip ücret talep ediyor ve hiçbir çözüm üretmiyorlar. Araç sahibi tüketici ekrana ne yapabilir belli ki üretim hatası bu ekranlar. 20 yıllık bir Avukat olarak dava açmaktan başka bir çaremiz kalmadı, Audi ürününün arkasında durmuyor! Audi Premium araç markası diye aldım ancak hiç beklediğim gibi çıkmadı. Aldığıma çok pişman oldum.

Ferid

Merhaba, sorun kronik maalesef Audi yetkili servisi 5f kontrol paneli değişimi için yüksek bedel istiyor Almanya merkez de konuyu biliyor ve maalesef topu buradaki distribütöre atıyorlar Ender Elektronik var orada bu sorun çok daha uygun fiyata yazılım güncellemesi ile çözülebiliyor

Abdulkadir
Abdulkadir

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum sorunu nasıl çözdünüz

Audi A3 Multimedya Ekranı Sorunu Ve Yüksek Servis Masrafları

Ali
16 Ağustos 2024 12:40
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Audi A3'te Kronik Ekran Arızası Ve Yetersiz Çözüm

Furkan