Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Atatürk Üniversitesi Hastanesi'nde Randevu Ve Hizmet Sorunları

10 Temmuz 2024 12:26

Atatürk Üniversitesinin saçma randevu sisteminin hastaları mağdur etmesi doktorların gereksiz egolarını çekmek zorunda kalan vatandaşların gerçekten sağlık hizmeti alamamasına sağlık bakanlığımızın farklı zamanlardaki habersiz denetlemeleri ile bir çözüm bulmasını istiyorum. Almış olduğum Ortopedi randevuma erken gelmiş olmama rağmen bir saate yakın bekledim fakat ekran da görünün sıra numaralarını takip etmek imkansız gibi bir şey. Bir saate yakın ekranı ayakta takip ettim ve içeriden doktorun ismimi söylemesi vs hiçbir şey duymadım. Artık nasıl oldu. bilemiyorum. Doktorun kapısını çalıp girdiğimde randevumun olmasına rağmen ekranda ismimi göremedim dedim. Doktor direkt senin randevun geçmiş seslendim ben diye yalan söyleyerek beni başından savdı. Tekrar randevu al bakalım dedi. Ben askeri personelim ve izin almam zor Atatürk Üniversitesi Hastanesi Randevusuz hasta bakmasına rağmen randevumu da alıp geldim ama mağdur edildim. Nörolojiden muayene olmak için sıra istediğimde ise randevusuz bakmıyoruz randevu alın gelin dediler. Peki hastanenin afişlerinde internet sitesinde randevusuz hasta bakılıyor diye bağırılırken neden randevu isteniyor. Bu hastaneye denetim şart. Sonuç olarak mağdur edildim ve mecbur kendi işimin başına muayene olamadan döndüm. Bakanlığımızın bu kuruluşu denetlemesi konusunda gereken hassasiyeti göstermesini talep ediyorum.

Randevu Saatine Uyulmayan Hastanede Saatlerce Bekletildim

15 Eylül 2025 16:46
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi GOP Araştırma Hastanesi 7 Dakika Beklemeyen Doktor

10 Mayıs 2024 10:02