Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Asis Elektronik Ankara Karta Fahiş Fiyatta Komisyon Ücreti

16 Temmuz 2024 13:59

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşımda kullandığımız AnkaraKart'ta yükleme tutarına göre komisyon kesiyor. Az da değil, 10 TL'den 1 TL, 20, 30 ve 50 TL'den 2 TL, 100 TL'den 3 TL, 150 TL'den 4 TL, 200 TL'den 5 TL, 500 TL'den 10 TL. Abonman yüklemesinde ise 6 TL komisyon alıyor. Bu nasıl bir hizmet anlayışı? Fahiş fiyatlarla komisyon kesmek hiç de tutarlı değil. Eğer 'Bizimle ilgisi yok, banka kesiyor' diyecekseniz, eskiden kullandığımız AnkaraKart uygulamasında da banka üzerinden yükleme yapıyorduk ve hiç komisyon kesilmiyordu. Banka ile bir ilgisi yok, tamamen keyfi bir uygulama. Yine de banka diyecekseniz, bankayı değiştirin o zaman. Vatandaşın cebindeki paradan kıymetli olmamalı. Bu Asis Elektronik, bakiye yükleme uygulaması ve bu fahiş komisyondan şikayetçiyim. Bakiye yükleme bankolarında yüzde 99'u arızalı çalışmıyor. Düzeltilmesini istiyorum. Eski AnkaraKart uygulaması gibi basit, kullanışlı ve komisyon kesmeyen bir uygulama yapılmasını istiyorum.

19 Temmuz 2024 09:28 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhabalar Konu hakkındaki Şikayet ve Önerilerinizi EGO nun iletmeniz gerekmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

21 Temmuz 2024 23:10

Sadece buraya yazmadım herhalde buradan önce yazdım bir cevap yazmıyorlar. Yok çünkü bir yazacak cevapları yok

03 Eylül 2024 20:12
asis-elektronik-ankara-karta-fahis-fiyatta-komisyon-ucreti-1.jpg

Egoya birçok kez ilettim ego da bizimle ilgisi yok tamamen asis elektronik in uygulaması diyor

03 Eylül 2024 20:19
asis-elektronik-ankara-karta-fahis-fiyatta-komisyon-ucreti-1.jpg

Eğer asis ve ego nun komisyonla bir ilgisi yok ise bu komisyon kesen banka ile kim çalışıyor. Komisyon kesmeyen bir çok banka var onlarla çalışsınlar vatandaşın parasından daha mı kiymetli bu bankalar eski www.ankarakart.com.tr uygulaması çok güzel ve pratikti komisyonda kesmiyordu

30 Haziran 2024 14:19

01 Ekim 2024 00:07

03 Temmuz 2024 15:17
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2025 01:41
8-ay-bekletilen-abonman-iadesi-ve-deger-kaybi-magduriyeti-2.pdf
8-ay-bekletilen-abonman-iadesi-ve-deger-kaybi-magduriyeti-1.jpg
Hacı sonuçtan hiç memnun değil

Aile Yardımı Ulaşım Kartı Yüklemesi Yapılmıyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

22 Temmuz 2025 14:39