Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Güvendiğimiz Nef Çanakkale Ayvacık Hüsranı

Güvendiğimiz Nef Çanakkale Ayvacık Hüsranı
01 Temmuz 2024 18:19

Güvendiğimiz Çanakkale Ayvacık Naldöken Projesi'ne karlar yağdı! 3 yıl önce markasına güvendiğimiz Nef Projesi'nden arsamızı aldık. Her aradığımızda oyalayan yuvarlak cevaplar verildi, en son 2024 Ekim ayında tüm altyapı çalışmalarının biteceği ve tapularımızı vereceklerini belirttiler ama geçen hafta aradığımda 2025 Nisan ayı teslim edilecek dendi. İnanmamızı bekliyorlar. Gerçekten bizlere çok yazık. Güvendiğimiz sektörün liderlerinden firma böyle yaparsa, acil olarak sesimizi duyurmamız lazım. Sosyal medyada Nef Çanakkale mağdurları olarak grup kuralım ve hakkımızı alalım.

profile profile
02 Temmuz 2024 13:24

"Proje teslim süresi Ekim 2023 olup ödemenin bitirilmesi ve ALICI’nın bu yönde talepte bulunmasından itibaren en fazla altı ay içerisinde tapu devri sağlanacaktır." bu arada sözleşmelerimizde yazan not bu şekilde ve tarih geçti yetkililerin dönüş yapmasını bekliyoruz. Bu sözleşmelerin noterden onaylı olmaması halinde geçerliliğide yok

Ayşe
Ayşe

Bu aralar çok sık reklam yapıyor firma. Araştırınca şikayetleri gördüm. Firmanın şikayetler ile ilgilenmemesi ancak yeni kurbanlar aramak için reklam harcaması yapması toplum olarak ne durumda olduğumuzun net bir göstergesi. Geçmiş olsun.

Yonca

Kesinlikle katılıyorum çok ciddi bir durum var ortada.

Yonca

Merhaba, grup kuruldu mu acaba?

Mehtap

Hayır kimse ile iletişim kuramadım ama mağduriyetimizi dile getirerek birlikte hareket etmemiz gerekiyor

Emin sonuçtan hiç memnun değil

Nef Çanakkale Naldöken Arsa

20 Kasım 2023 14:42
Nef Çanakkale Naldöken Arsa
Güler sonuçtan hiç memnun değil

Güler
10 Ekim 2024 21:25
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Nef İnşaat Gayrimenkul Projesinde Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyetler

03 Nisan 2024 10:00