Arc Accessories Dikmen Şubesi Ürün Hakkında Bilgi

24 Temmuz 2024 16:13

Arc Accessories Dikmen şubesi ürünler hakkında yanlış bilgi veriyor. Ürünlerin çelik olup olmadığını 3 farklı kişiye sorduğum halde hepsi bana kesinlikle çelik olduğunu ve asla kararma sorunu yaşamayacağımı söyledi. Ürünü hiçbir kimyasalla hatta su ile dahi temas ettirmediğim halde 2. Gün karardı. 'Bir sorun olursa getirin, değiştiririz' dedikleri halde götürdüğümde inanılmaz çirkin bir üslupla karşılaştım. 'Bu çelik değil, biz size böyle bir şey söylemedik, çalışan yanlış söylemiştir' gibi şeyler söylediler. Kasada bana satış yapan beyefendi bilgisayardan bakıp çelik dediğini söylediğimde ise 'Bizde erkek çalışan yok' dendi. Kamera kayıtlarını izleyelim dediğimde ise konuyu saptırıp değiştirmeye çalıştılar. Sahibi olduğunu söyleyen hanımefendi '480 TL'lik ürün almışsınız, altı üstü altın muamelesi yapmayın' dedi. Hiç kimsenin çöpe atacak 1 lirası bile yok! Madem ürününüz çelik değil, satmak için yalan bilgi mi veriyorsunuz? Kısacası alışveriş yaparken size verilen bilgilere inanmamanızı tavsiye ederim. Kesinlikle çünkü kusur çıktığında çalışanların yanlış bilgi verdiğini söyleyip işin içinden çıkmaya çalışıyorlar. Ayrıca madem mağazada sigortalı bir erkek çalışan yok, nasıl kasada satış yapabiliyor? Sigortasız işçi çalıştırmak mı bu? Markanın başka şubelerinden de alışveriş yapmış bir müşteri olarak söylüyorum ki size hiç yakışmayan bir şube Dikmen şubesi.

Emircan sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 11:04
Arc Accessories Mağazası Defolu Ve Sağlam Olmayan Ürünler Satıyor!
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Çelik Diye Satılan Bileklik Kısa Sürede Karardı, İade Veya Değişim Yapılmıyor

02 Ağustos 2025 12:10
Mina sonuçtan hiç memnun değil

Mağazada Saygısız Ve Kaba Davranışla Karşılaştık

02 Ağustos 2025 18:26

Yanıltıcı Mağaza Deneyimi Ve Kalitesiz Ürünler

19 Ekim 2024 11:57
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Rich Aksesuar Firmasının Üslup Ve Ürün Sorunu

17 Nisan 2024 13:59