Antalya Şehir Hastanesi Kadın Doğum Poliklinik 1

24 Temmuz 2024 14:30

Merhaba, 24.07.2024 sabah randevumuza gittik. T**** Ç**** A***** kadın doğum doktoru, ilk muayeneye gittik. Kendi geç geldiği için kapıdaki hamile bayanların hepsini azarladı. Baba olarak beni içeri dahi almadı, ters tepkiyle 'giremezsin' dedi. Eşim içerdeyken eşimin sorduğu sorulara ters cevap vermiş, doğru düzgün ilgilenmemiş. Böyle bir doktor statüsü yoktur. Kesinlikle kimsenin gitmemesi gereken bir doktor. Hamile insanların strese girmemesi gerekirken doktor fazlasıyla strese sokuyor. Antalya Şehir Hastanesi kadın doğum polikliniği 1.

Sahra
Sahra

Adınıza üzüldüm ama tuğçe hanım gerçekten harika bir doktordur ben ilk kızımı ofmdeydi orada doğum yaptım harika ilgili ve güzel bir doğum yaşamıştım. Aynı şekilde 2. Gebeliğimin de takibini kendisi yaptı o zaman da özel hastanede çalışıyordu hastaneye bütçemiz yeterli olmadığından baskaında doğum yaptım ve pişman olmuştum kendisi çok iyidir sizin adınıza üzgünüm olumsuz bir şey yaşayıp size yansımış olabilir yoksa harika biri

Busra
Busra

Bazı doktorlar özelde farklı devlette farklı davranıyorlar bilginize

Murat
Murat

Sen sen ol kadın doğum doktorunu her zaman erkek dr. Seç. Prof bir kadın jinekolog'a gideceğine, göreve yeni başlamış uzman bir erkek jinekolog daha iyidir. Ne kaprisleri biter, ne artistlikleri geçer.

Acil Serviste İlgisiz Ve Saygısız Muameleyle Karşılaştım

18 Temmuz 2025 13:54