Samet sonucu yetersiz buldu

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Acil Servis Karmaşası Ve Yönetim Sorunu

25 Aralık 2023 15:54

23 Aralık Cumartesi günü Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nin acil bölümüne nefes darlığı ve öksürük şikayetiyle gittim. Benden acilde EKG, röntgen ve kan testleri istediler. Sonuçlar çıkınca beni 3-4 saat gözlem altında tutup ilgilendiler. Kalpte iltihap olduğunu söylediler. 'Şu anlık ciddi bir şey yok ama pazartesi sabah gel, kardiyoloji doktoru baksın' dediler. Konsültasyon formu verdiler. Doktora randevu almam gerekip gerekmediğini sordum, 'Hayır, bu kağıtla gel, seni alırlar' dendi. Pazartesi geldiğimde kardiyoloji bölümü, 'Randevusuz alamayız, acil bunu yapıyor ama biz almıyoruz' dedi. Acile döndüm, acil doktoru 'Kağıt vermişiz, seni almaları gerekiyor' dedi. 'Randevu al, bekle, fenalaşırsan gel, direkt kardiyolojiye sevk edelim' dedi. Madem randevusuz almıyorlar, işimi gücümü ayarlayıp o gün gitmişim, madem randevu gerekiyordu, niye söylemediler? Niye kağıt verdiler? Bu hastanenin yürütme mekanizması bozuk; çok büyük ve ihtişamlı hastane fakat idaresel ve yönetimsel anlamda hasta mağduriyeti ön planda. Şu anda durumum hakkında hiçbir bilgim yok, başıma gelecek olandan Etlik Şehir Hastanesi idari ekibi sorumludur. Ayrıca hastaları bu şekilde mağdur etmenin mantığı da yok. Bu kadar teknolojik ve donanımlı bir hastanenin bu kafa yapısıyla yönetilmesi içler acısıdır. Köy hastaneleri bile daha iyi işler yapıyor.

Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde Yaşanan İşitme Testi Zorlukları

14 Şubat 2024 12:04
Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde Yaşanan İşitme Testi Zorlukları
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Acil Servis Mağduriyeti

24 Ağustos 2023 21:10
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Kadın Doğum Acil

02 Kasım 2023 11:37
Kıvanç sonuçtan hiç memnun değil

Etlik Şehir Hastanesi'nde Randevumda Yaşadığım Olumsuz Doktor Deneyimi

13 Haziran 2025 08:37