Güneş sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Cerrahi Tıp Merkezi. Muayene Etmeden Ücret Almak

06 Eylül 2024 13:50

Merhabalar gece sağ serçe parmağım kırıldı ve acile gittim acildeki doktor röntgen çekti kırık olduğunu tespit etti. Uzmanlık alanı olmadığı için geçici olarak alçıya aldı ancak uyardı yarın ilk işin ortopedi servisine gitmen gerekiyor orada kırık olan yer düzeltilip alçıya alınması gerektiğini belirtti. Bunda hiç sorun yok olması gerekeni yaptı ve söyledi. Ancak bir gün sonrası için randevu bulamamıştım bende özel hastaneye gitmeye karar verdim. Ankara Cerrahi Tıp Merkezi adında özel hastaneye gittim. İlk iş olarak muayene ücretini ödedim sonrasında muayeneye geçtim doktorun yanına doktora durumumu anlattım acil de ki doktorun söylediklerini anlattım. Ancak Özel hastanedeki doktor hiç bakmadı bile röntgenim olmasına rağmen beni tekrar röntgene gönderdi onun da ücretini ayrı aldılar. Sonra elimin eğri olarak kaynayacağını düz olması için muhakkak ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Hiçbir muayene yapmadan herhangi bir müdahalede bulunmadan paramı aldılar. Sonra ben devlet Hastanesi Ankara Onkoloji Hastanesinden sıra alıp gittiğimde kırık olan yer düzeltildi gerekli müdahale titizlikle yapıldı. Ameliyatlık bir durum olmadığını söylediler. Öncelikle devlet hastanesinde ki doktor ve hemşirelere teşekkür ederim. Ankara Cerrahi Tıp Merkezi Hastanesinden şikayetçiyim benim paramı alıp muayene etmeden gönderip ayrıca bana sırf para almak için gereksiz bir ameliyat önerdiler aksi halde parmağım eskisi gibi düz olmayacağını söylediler.

21 Eylül 2023 17:45
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Başakşehir Tıp Merkezi Gerekmeyen Muayene İçin Ücret Alındı

16 Ocak 2024 01:42
Haluk sonuçtan hiç memnun değil

Sağlık Hizmetlerinde Ücret Şoku Ve Tutarsızlık

24 Mart 2025 21:01
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Özel Hastanede Fahiş Fiyat Şoku

20 Ocak 2025 00:41