Bilkent Şehir Hastanesi Engelli Raporu Almak

02 Şubat 2024 13:33

31.01.2024 tarihinde ÖTV engelli raporu için 80 yaşındaki annem adına başvurdum. Şehir dışından geldiğim için zamanımız kısıtlıydı. Kardiyolojiye muayene olduk. Doktorun çalışma saatleri 09.00 ile 11.00 arasıymış. EKG ve ekokardiyografi istedi. EKG hemen yan odadaydı fakat ekokardiyografi için öğleden sonraya randevu verdiler. Ortopedi üç adet röntgen istedi. Saat 11.00'de sıraya girdik ve 14.28'de sıramız geldi. Nöroloji ise elektromyografi tetkiki istedi ve bunun için 02.02.2024 saat 14.50'ye randevu verdiler. Özetle, 31.01.2024'ten 05.02.2024'e kadar orada kalmamız gerekti. Bir doktorun işlemleri bitmeden diğer doktordan sıra alamıyorsunuz, sıra vermiyorlar. Ayrıca, tedavi süreci için önceden 1000 TL para yatırmanız gerekiyor. Eğer vaktiniz ve paranız varsa, bu süreç size yaklaşık 15 bin liraya mal olabilir. Kurul doktorları ile tahlillerin yapıldığı yer arasındaki mesafe abartısız 500 metreden fazla. Eğer birine kızgınsanız ve ona bir öneride bulunmak istiyorsanız, bu yeri önerebilirsiniz.

Alper sonuçtan hiç memnun değil

Tomografi Raporu Gecikmesi Tedavi Sürecini Aksatıyor

15 Eylül 2025 14:45
Tomografi Raporu Gecikmesi Tedavi Sürecini Aksatıyor
tomografi-raporu-gecikmesi-tedavi-surecini-aksatiyor-2.jpg
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Randevu Gecikmesi Ve Yanlış İlaç Dozu Şikayeti

11 Şubat 2025 16:11
Hastanede Randevu Gecikmesi Ve Yanlış İlaç Dozu Şikayeti
Buket sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2025 14:55