Anadolu Sigorta Hasarımı Karşılamıyor. Şikayetçiyim. Mağdur Oldum

Anadolu Sigorta Hasarımı Karşılamıyor. Şikayetçiyim. Mağdur Oldum
21 Mayıs 2024 21:58

Aracıma arkadan çarptılar ve %100 kusurlu olan aracın sigorta şirketi olan Anadolu Sigorta eksperi benim stop lambamın hasarını karşılamayacağını söyledi. Hiçbir kusurum olmamasına rağmen stop lambasını benim cebimden karşılamam gerektiğini söyledi. Hiçbir hasarım olmayan aracıma çarptılar ve Anadolu Sigorta şirketi karşılamasını gereken hasarımı karşılamıyor. Şikayetçiyim ve gerekli yerlere de başvuracağım. Benim başıma gelen şey sizin başınıza da gelebilir bu nedenle Anadolu Sigorta'dan sigorta yaptırmayın

22 Mayıs 2024 11:34 (Şikayetten 13 saat sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 4985046 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

23 Mayıs 2024 17:56

Söz konusu başvurunuza dair 4985046 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

Tuba
Tuba
23 Mayıs 2024 18:40

Anadolu Sigorta sorununuzu gidereceğiz dedi ancak eksper ne karar verirse ona uymak zorundayız şeklide mesaj gönderdiler, sorunum giderilmediki, bende zaten eksperin verdiği kararı kabul etmediğimi, mağdur olduğumu, eksperin kafasına göre karar veremeyeceğini, gerekirse başka mercilerede başvuracağımı bildiriyorum. Anadolu Sigorta eksper be derse o diyerek beni mağdur ediyor. Eğer mağduriyetim giderilmezse dava yoluna gideceğim ve her fırsatta mağduriyetimi sile getireceğim. Kazada hiçbir kusurm yokken eksperin stop lambasının hasarını karşılamıyoruz cebinizden ödeyeceksiniz şeklinde şifahen söylediği seyide kabul etmiyorum raporunda da karşılanmayacağını yazarsa ve Anadolu sigortada da ödeme yapmazsa dava açacağım, ve mağduriyetimi her platformda dile getireceğim. Türkiye eksperler derneği ve hazine bakanlığı sigortacılık genel müdürlüğünede şikayetimi dike getireceğim

Anadolu Sigorta Ve Minimax Servis Şikayeti

20 Kasım 2023 12:15
Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 14:12
Ahmet sonuçtan çok memnun

07 Ekim 2024 12:29
"Anadolu Sigorta müşteri hizmetleri arayarak sorunun çözüldüğünü ekspere ulaşılarak iletisim kurulduğunu ilettiler. Hernekadar 3 ay beklesem de, sigortadan bağımsız eksperin hatası olduğuna kanaat getirdim, geri dönüş yaptıkları için teşekkür ederim"
Anadolu Sigorta ile Süreçte Yaşanan Zorluklar
Anadolu Sigorta ile Süreçte Yaşanan Zorluklar
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 22:59
Mikdat sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 19:25