Altınoluk Kazan Garantisi Olduğu Halde Altınoluk Firmasına Ücret Verdim

12 Şubat 2024 12:15

Altınoluk'tan daha önce aldığım kazan delindiği için ilgilenilmedi. Isparta şubesine irtibata geçtim ve geldiler, değişim yaptılar ama getirdikleri kazanın her tarafından duman gelmeye başladı. Ve bu neticede ekran kartımın yanmasına sebep oldu. Onların vermiş olduğu numarayı aradım, kazanı yaptılar ama kazanın garantisi olduğu halde benden 4.000 TL ücret aldılar. Bu konu hakkında şikayetçiyim ve ücretinin tarafıma ödenmesini istiyorum.

24 Şubat 2024 22:33

Altınoluk firmasından aldın kazan 2 ay içinde delindi ve aldığım yer ürünün arkasında durmadığını ve garantisini yapmayacağını belirtti ben de fabrikası olan Isparta yi arayarak durumu izah ettim ve gelip değişim oldu. Ancak takılan. Kazanın her tarafından duman gelmeye başladı ve ekran kartı yandı ben Isparta daki kişilerin vermiş olduğu numarayı arayarak adamı çağırdım servis zannettim meğer oranın taşeron firmasıymış ve benden 4000 TL ödeme aldı ve bu konuda mağdur oldum kendi paramla almış olduğum kazanı garantisi olduğu halde kendi imkanlarımla yaptım ve Isparta yi aramama rağmen telefonu kimse açmıyor bu ürünün ne kadar arkasında durdukları belli insanları bu şekilde mağdur bırakıp para kazanıyor ve helal kazanç diye cebe atıyorlar.

15 Şubat 2024 11:02

Altınoluk firmasından aldığım ikinci kazanda sorunlu çıktı ve ilki delindi onca uğraşmalara rağmen değişti ve ikinci 1ay içinde kazanın her tarafından duman gelmesi sonucu ekran kartı yandı ve onların vermiş olduğu numarayla irtibata geçtim ve benden 4000 TL ücret aldı bir Altınoluk firmasına yakışmadı ve bu paraya hiçte ihtiyaçları yok. çözüm bulana kadar bunu buradan yazacağım

15 Şubat 2024 11:01

Altınoluk firmasından aldığım ikinci kazan da sorunlu çıktı ve ilki delindi onca uğraşmalara rağmen değişti ve ikinci 1ay içinde kazanın her tarafından duman gelmesi sonucu ekran kartı yandı ve onların vermiş olduğu numarayla irtibata geçtim ve benden 4000 TL ücret aldı bir Altınoluk firmasına yakışmadı ve bu paraya hiç de ihtiyaçları yok. çözüm bulana kadar bunu buradan yazacağım

26 Ekim 2023 20:20

garanti-suresindeki-kazan-patlamasi-sonrasi-sorumluluk-reddi-4.jpg
garanti-suresindeki-kazan-patlamasi-sonrasi-sorumluluk-reddi-3.jpg
garanti-suresindeki-kazan-patlamasi-sonrasi-sorumluluk-reddi-2.jpg
garanti-suresindeki-kazan-patlamasi-sonrasi-sorumluluk-reddi-1.jpg
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Altınoluk Firması İle Yaşanan Hayal Kırıklığı

22 Kasım 2024 15:08