Alobet Çekim Paylaş Promosyonu

23 Nisan 2024 12:511.441
Fulsen'in Teşekkür Mesajı
Güvenilirliğiniz için teşekkürler Alobet

Alobet'ten gece gerçekleştirdiğim çekim işlemi sonrasında, çekim paylaş promosyonunun bonusu için Alobet'e mail göndermeme rağmen Bonus hesabıma yüklenmedi. Birkaç defa mail ile iletişim kurmama karşın, ilettiğim maillerde her seferinde aynı işlemi yapmama rağmen bu durumun doğru olmadığını belirttiler. Müşteri temsilcilerinin iletişime geçerek durumu kontrol etmelerini ve bonusun hesabıma yüklenmesini rica ediyorum.

Fulsen
24 Nisan 2024 14:46

Alobetten müşteri temsilcisi tarafıma ulaştı. Sistemde kayıtlı olmayan mail adresim üzerinden gönderim sağladığım için ekleme sağlanamamış. Durumu çok güzel açıklayıp gerekli işlemleri yaptırdı. Teşekkür ediyorum hızlıca problemim çözüldü.

Fulsen
24 Nisan 2024 14:50

Güvenilirliğiniz için teşekkürler Alobet

29 Nisan 2024 21:06 (Şikayetten 6 gün sonra)

Sayın üyemiz, Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız . Saygılarımızla Alobet

Alobet Çekim Paylaş Bonus Eklenmedi

27 Ağustos 2023 14:52776

Alobet'te para yatırdım anında yattı sonra çok güzel bir Bonus vardı çevrimsiz vip bonusu diye onunla oynadım bakiyemi 2...

Alobet'te Para Çekim İşleminde Gecikme Ve Yetersiz Müşteri Desteği

26 Eylül 2025 16:25834

"Alobet üzerinden gerçekleştirdiğim para çekim talebimle ilgili yaşadığım gecikme kısa sürede çözüldü. İşlem tamamlandıktan sonra tutar hızlı şekilde hesabıma geçti. Ayrıca müşteri hizmetleri süreci yakından takip ederek bilgilendirmelerde bulundu. Kullanıcıların mağdur olmaması için gösterdiğiniz ilgi ve hızlı çözümünüz için teşekkür ederim."

Alobet Deneme Bonusu Alamadım

23 Nisan 2024 13:071.853

"Çok teşekkür ederim alobet ailesine, başta enerjimiz uyuşmasa da gerek yazılı gerek sesli çok yardımcı oldular. Sevgiler, saygılar."

Çekim Paylaş Bonusunun Gecikmesi

25 Şubat 2025 05:20506

Betnano dan 22.13 te çekim yaptım. Çekim hemen gelmesine rağmen, çekim sonrası çekim paylaş bonusu talep ettim. Saatler ...