Almanya Başkonsolosluğu Pasaport Yenileme İçin Randevu Yok

Almanya Başkonsolosluğu Pasaport Yenileme İçin Randevu Yok
12 Şubat 2024 10:49

Ben de 1.5 yıldır İstanbul Alman Başkonsolosluğundan pasaport yenileme için randevu alamıyorum! Her gün sistemi kontrol ediyorum, hatta bazen günde 2 kez. Ama nafile. Konsolosluğa defalarca mail yazdım. En son artık yalvardım! Cevapları hep aynı, dalga geçer gibi "biz sürekli yüzlerce randevu açıyoruz, siz nasıl alamıyorsunuz, anlamış değiliz" cevabı geliyor. Kime nereye başvuracağımı şaşırdım. Benim ve çocuğumun Pasaportlarımızın geçerlilik tarihi 9 ay önce doldu. 3 sonra 1 yıl geçmiş olacak. Ondan sonra artık seyahat da edemeyeceğim. Bu kadar önemli bir konuda nasıl bu kadar duyarsız ve ilgisiz olabiliyorlar anlamış değilim. Kızgınlıktan çıldırıyorum. Kendi vatandaşına vermek zorunda olduğu hizmeti veremiyor 1.5 yıldır.

Hicran
Hicran

Merhaba Bu sorunu uzun süre bende yaşadım. Aylarca randevu alamadım, defalarca mail yazdım ama aynı cevapları aldım. Sonra sabah erken saatlerde randevuları kontrol ettim ve buldum. Sabah 5 -6-7 gibi deneyin. İnşallah bulursunuz.

Süheyla
Süheyla

Merhaba Ben de sızın gibiyim ve hala randevu alamadım. Randevuya gittikten sonra süreç nasıl devam etti? Başka sorunlar çıkmadı inşallah

Özlem
Özlem

Çok teşekkür ederim. O saatlerde hiç denemedim. Sabah 9-10-11 ve öğleden sonra 13-14-15-16 akşama kadar hep baktım. Nihayet randevu alabildim ama sistem üzerinden değil, konsolosluktan mail geldi, randevu iptal oldu, size rezervasyon yapıyoruz diye. İnanamadım! Defalarca yalvararak mail yazmıştım. Demek ki sonunda insafa geldiler. Ama o süreçte çok üzdüler.

Alman Konsolosluğu Pasaport Randevusu Vermiyor

15 Aralık 2023 18:11