Instagram'dan alisverissepetifreeshop'tan sigara siparişi verdim sözde 3 güne kadar geleceği yazıyordu siparişimin 9 gün bekledim gelir diye en son takip numarası istedim WhatsApp'tan ve Instagram'dan beni engelledi olan benim 300 TL'me oldu.
Mentollü sigara ve eski paket sigara almak istedim havale yaptım ama 3. Gün oldu ama kargo gelmedi. Sabredin diyor üstüne üstlük ve WhatsApp'dan bir de Instagram'dan yazdığım hesaplardan engel atıyorlar. Yarında gelmez ise şikayette bulunacağım.
Alisverissepetifreeshop (ınstagram) henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Alisverissepetifreeshop (ınstagram)bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Alisverissepetifreeshop (ınstagram)bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Alisverissepetifreeshop (ınstagram) 2 şikayet listeleniyor.
Alisverissepetifreeshop (Instagram) Siparişimi Göndermeyip Engelledi
Alisverissepetifreeshop (Instagram) Sözde 2 Yıldır Bu İşteler