Alibahis 1.700.000-tl Kazanıp IP Çakışması Yalanı İle Paramı Sildiler

Alibahis 1.700.000-tl Kazanıp IP Çakışması Yalanı İle Paramı Sildiler
10 Mayıs 2024 16:24

05 Temmuz 2024 14:32

2 yıllık Ali bahis oyuncusuyum 2.000.000-tl üzerinde zararım olmasına rağmen kazandığım 1.535.000-tl lik kazancımı ödemedi sildiler hiçbir siteye güvenme lisans şirketine yazdım cevap bile vermediler lisansı da yok vip temsiler ortada yok sorun çözen yok

24 Haziran 2024 18:55

Kullanıcı adım '06mesut06' olarak ali bahis sitesinde 1 yıldır oynuyorum ve yaklaşık 2.000.000 TL (iki milyon) civarında kaybım oldu. Sonrasında, kayıplarım sebebiyle bana %100 oranında 10 kat çevrim şartıyla Bonus verilerek tekrar oynamam için ikna edildim. 1.700.000 TL kazandım, ancak çevrim şartını yerine getirmeme rağmen 'yapmadınız' denildi. Daha sonra çekilebilir tutarda yazılacağı söylendi ve ben de gerekli çevrimi yaptım, hatta 30 katına kadar çıktı. Çekim talebinde bulunduğumda ise reddedildi. Ana parayı çevirmem gerektiği söylendi, bunu da fazlasıyla yaptım ve yaklaşık 30 gün sürdü. Yeniden talepte bulundum, yine red cevabı aldım. Daha sonra bir miktar daha kazancım oldu ve talepte bulundum. Bu sefer beni arayarak IP çakışması olduğunu, benim Ankara'da olduğumu ancak çakışan IP'nin Erzurum'da olduğunu ve alakasız bir isimle kaydedildiğini söylediler. Herhangi bir VPN kullanmadığım ve şifremi kimsenin bilmediği halde, kaybederken bir sorun olmazken, kazandığımda ve IP çakışması bahanesiyle param ödenmedi. 'vip temsilci' olarak adlandırılan ve sahte isimler kullanan kişilerle karşılaştım; Sonuç olarak hiçbir sonuç alamadım. Bu konuyu birçok platformda dile getirmeye devam edeceğim. Karşımızda dava edebileceğiniz biri yok. Ben hata yaptım ve çevremdeki birçok insanın bu durumdan olumsuz etkilendiğini, sağlığının bozulduğunu ve 15 yıldır kazanan birini şahit olmadığımı gördüm.

24 Haziran 2024 18:50

profile profile profile
15 Mayıs 2024 16:13

Yayımlanan yazımda sonrasında silinenler olmuş örnek fake vip temsilci isimleri gibi s**, b**, e** ve müdür m**

İsmail

Keşke şu günler bir bitse Dünya kadar borç batağına batmışım

İsmail

Reis ben Bonus falanda almadım hesap 300 oldu 100 çektim geri kalanı 800 yaptım ve hala çekim beklemede yazıyor

Kardeş aynısı bende e var 2 gündür 100= bin çekil verecekler ama yok

Mesut

Vermezler Çünkü hiçbir lisans vs yok ve emin ol diğerleri de kazandığı da vermez ben 7 aydır oynamıyorum inan o kadar rahat ve huzurluyum ki anlatamam

Seyit sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 11:48

Atlasbet Kazanç Çekim Talebim Reddedildi ve Mağduriyet Yaşadım