Alevcasino Para Çekme Sorunu

19 Temmuz 2024 03:3311.375

Alev Casino sitesi tam 2 haftadır kazancım olan parayı hesabıma yatırmıyor. Sürekli çekim talebi veriyorum ama 1-2 saat sonra iptal oluyor. Canlı desteğe bağlandığım zaman finansal ya da teknik hata diyorlar. Tam 2 hafta oldu. Oyalama taktiği yapıyorlar. Ben artık paramı çekmek istiyorum. Bu konuda yardımcı olun, artık 2 hafta oldu.

9 Eylül 2024 19:15 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba! Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz! Para çekme ile ilgili herhangi bir rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. “Para Çekme & İade Politikası” bölümünde belirtilen kurallara göre zorunlu para yatırma cirosunu x3 başarıyla tamamladığınızı ve para çekme işleminizin başarıyla tamamlandığını bildirmekten memnuniyet duyarız. Başka sorularınız varsa veya herhangi bir yardıma ihtiyacınız olursa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin - her zaman yardım etmeye hazırız!

2 Ağustos 2024 19:08

Tuğçe hanim bende sizin gibi bekledim ama profiline girip oradan kimlik doğrulamalarını yapmayınca çekim talebini reddediyorlar Çünkü yanlış hesaba para gitmesin diye kimlik on ve arka yüzünü ikamet bilgilerini onları tamamlaman lazım yoksa alamazsın

2 Ağustos 2024 19:06

Alev hanim bende sizin gibi bekledim ama profiline girip oradan kimlik doğrulamalarını yapmayınca çekim talebini reddediyorlar Çünkü yanlış hesaba para gitmesin diye kimlik on ve arka yüzünü ikamet bilgilerini onları tamamlaman lazım yoksa alamazsın

Alevcasino Sitesinde Ödeme Sorunları Ve Destek Eksikliği

1 Ekim 2024 13:159.297

Alev casino sitesinden para çekmeye çalışınca ödeme yapmıyorlar. Tamamen güvenilmez bir site. Canlı desteği defalarca ar...

1 Destek1 Yorum