Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

ALC Servis Ankara Şaşmaz'daki ALC Adlı İş Yeri

09 Eylül 2024 11:49

Allianz Sigorta ile kaskom kapsamında Ankara Şaşmaz'da bulunan anlaşmalı ALC adlı firmaya mini onarım için 05 Ağustos 2024'te gerekli evraklarla başvurdum. Bana 1 ay içinde sıra geleceği söylendi. Daha sonra müteaddit defalar kendilerine ulaşmaya çalışmama rağmen ya hatalı bilgilendirildim ya da herhangi bir geri dönüş almadım. Bunun üzerine ilgili iş yerine 1 ay sonra bizzat gittim ve bana 1 ay daha (toplam 2 ay) beklemem gerektiği söylendi. Ben de müracaatımı geri çektim. Müşteriye karsı tutumları, bilgilendirmede bulunmamaları, yanlış yönlendirmeleri ve kapasite yetersizlikleri nedeniyle kendilerinden şikayetçiyim. Bu süreçte Allianz kanalından gördüğüm destekten dolayı memnun kaldığımı belirtmek isterim.

04 Mart 17:05 (Şikayetten 5 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili müşteri hizmetleri yetkilisi tarafından aranılarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Kıymetli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla. A.L.C Servis Müşteri Hizmetleri

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 05:57
Gökhan sonuçtan çok memnun

Gökhan
23 Mayıs 2024 17:03
"Aracımı ALC Beykoz Servis üzerinden randevu alarak götürdüm ve 1 gün içinde onarım sürecini tamamlayarak teslim ettiler. Özellikle Cüneyt Bey benimle iletişime geçerek süreci çok iyi bir şekilde yöneterek süreci ilerletti. Ayrıca ALC Beykoz Servisinde Ali Bey ve Serhat Bey de kendilerini güler yüzleriyle süreçte bana destek oldular. Dolayısıyla süreç benim için Cüneyt Bey vasıtasıyla son derece olumlu tamamlandı kendisine teşekkürlerimi iletiyorum"
ALC Servis Hizmetleri ( Hizmetsizliği)
Ferdi sonuçtan çok memnun

21 Ağustos 2024 13:04
"RS Servis çözüm sağladığınız için teşekkür ederim."
Rs Servis Ankara Şaşmaz Mini Onarım Şikayeti

09 Eylül 2024 19:14