Devrim sonuçtan hiç memnun değil

Al Nalburiye (al.com.tr) Stoğunda Olmayan Ürünleri Satıp Bekletiyorlar

01 Kasım 2023 16:06

Al nalburiye isimli siteden 4 5 parça ürün sipariş verdim 5 gün geçmesine rağmen ürünler kargolanmadı. Sonra işkillenip sitenizden şikayetleri okudum. Olmayan ürünleri satıyorlar gibi şikayetler okudum ve kendileri ile hemen iletişime geçtim hepsinin çıkacağı, farklı mağazalarından ürünlerin geleceği söylendi. Eyvallah dedim ve bekledim 1 hafta oldu yine kargolanmadı yine WhatsApp üzerinde iletişime geçtim. Bir süre sessiz kaldılar ve sonra 1 ürünün temin edilemediği ve garip bir şekilde başkasına satıldığı söylendi.

Biraz ısrarımla stok karışıklığı oldu dendi, temin edilemeyen ürünün para iadesi yapılacak dendi. Yine sitenizdeki şikayetleri okuduğumda ürün bedellerinin binbir nazla ödendiğini okudum.
Kendilerine, bakın hakkınızda böyle şikayetler var farkında mısınız dediğim de, evet okuyoruz dendi. Demek ki sadece ben değil, bir çok kişi aynı sorundan muzdarip, sıkıntılısınız dediğimde özür bile dilemediler. Aslında siparişimden önce şikayetleri okumalıydım, daha önceki şikayetlerin hepsi gerçeği yansıtmaktadır. Birebir yaşadım ve hala eksik ürünün para iadesi yapılmadı.

01 Kasım 2023 19:20 (Şikayetten 3 saat sonra)
06 Kasım 2023 14:19

Cevapları hala aynı sizden önce biri almış olabilir şeklinde. Böyle bir stok sistemi böyle bir açıklama bu devirde kaldı mı acaba bir de bilmem kaç yıllık firmayız diye maile başlamışlar? Tekrar üzerine basarak yazıyorum ürünü sepetten çıkardığımda ürün stok yok uyarısı veriyor sepete eklediğimde ürünü sepetime ekleyip onaylatıyor bende buna güvenip satın aldım, kalkıp anlık başka biri almış olabilir diyorlar aldı da demiyorlar komik gerçekten alıp alınmadığını bile net söylemiyorlar. Ya ürün gerçekten stoklarında yok ya da fiyat artışından dolayı satmıyorlar belkide diğer şikayetlerde okuduğum gibi paraları bir süre kullanıp iade ediyorlar. Ben kendilerine güvenmedim mail istediler attım ama gereksiz ve yersiz bir açıklama ile karşılaştım. Vakit kaybından başka bir şey. Hala özür bile dilemediler.

06 Kasım 2023 14:32

İki alt şikayete de O*** isimli müşterinize de copy - paste yapıp aynı açıklamayı yapmışsınız o kadar alışmışsınız yani bu tür şikayetlere kişiye özel mail bile yazmayıp bir de bizden mail atmamızı istiyorsunuz! Vaktimiz değerli oyalamayın insanları... Biraz yaratıcı ve müşteri odaklı olun aynı maili copy paste yapıp geçiştirmeyin ve insanlara zaman kaybettirmeyin. Merak eden gidip baksın aynı mail altta da var... "Firmamız İstanbul'da 6 farklı konumda depo bulunduran ve aynı zamanda 2 farklı depolama/lojistik firması ile iş birliği yapan deneyimli ticari geçmişe sahip bir kuruluştur. Sürekli olarak stokta bulunan ve aktif olarak satışını yaptığımız 50 binden fazla farklı ürün çeşidi bulunmaktadır ve bu ürünler, kategorilerine ve markalarına göre depolarımıza yerleştirilir. Bir sipariş geldiğinde; ilgili ürünü depomuzdan alır, ana dağıtım merkezimizde toplanır ve nakliyesini gerçekleştiririz. Sizin talep ettiğiniz ürünün ana depomuzda stokta bulunmadığını ve Bosch depomuzdan temin edileceğini müşteri temsilcilerimiz aracılığıyla tarafınıza bildirilmiştir. WhatsApp mesajları da bu durumu doğrulamaktadır. Temin edilemeyen bir ürünü satışa sunmamız, istisnai bir durum (farklı bir satış kanalından ürünün satışının önce gerçekleştirilmesi, ürün depo kontrolleri süresinde bozulmuş/kırılmış olması vb. Durumlar) olmadığı sürece mümkün değildir. Birçok kanaldan satış yapıldığı ve stoklarımız hareketli olması sebebiyle ürün stok durumu siz alana kadar sıfırlanmıştır. Biz her zaman siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini sağlamayı amaçlıyoruz. Herhangi bir olumsuz deneyim yaşadıysanız veya yanlış anlaşılma yaşandıysa, bu konuda üzgünüz. Durumu anlayışınıza sunar destekleriniz için teşekkür ederiz. Al Nalburiye Ailesi olarak iyi günler dileriz."

06 Kasım 2023 14:38

Kendilerine son kez attığım mail Merhaba, Bahsettiğiniz gibi bir durum söz konusu değil. Sisteminizi tekrar gözden geçirin. Ürünü sepete attığımda sisteminizden stokta yok uyarısı aldım sepetten çıkardığımda ise tekrar stoğa girdi yani herhangi bir müşteriniz almış olsa aynı durum geçerli olacak ya ben ya o alamayacaktı ki bahsedilen ürün 1 hafta boyunca sitenizde mevcuttu ve aynı tek adette bulunmaktaydı benim anlık alışımla alakalı bir durum değil. Açıklamanız bu yüzden çok yersiz görünüyor. Sisteminizi iyileştirmenizi diliyorum. Şikayetvar daki benzer yorumlara da göz attığımızda beni doğrular nitelikte. Hala özür dilemek ve hatanızı telafi etmek yerine üzgünüz diyorsunuz sizin üzgün olmanız benim için bir şey ifade etmiyor.

Muhammet sonuçtan çok memnun

01 Ocak 2024 21:11
"Şikayetimle ilgilendikleri için teşekkür ederim"
Al Nalburiye Olmayan Ürün Satıyor Ve Oyalıyor
Al Nalburiye Olmayan Ürün Satıyor Ve Oyalıyor