Hasret sonuçtan hiç memnun değil

Akademi Direksiyon Kursiyer Talebi Dikkate Almama!

08 Temmuz 2024 11:26

Akademi Direksiyon Eyüp şubesine mart ayında kayıt oldum. Süreç hakkında bilgi aldığım dönemde kayıt döneminin 10’undan sonra geçtiğini söylemediler ve sadece 1 ay yazılı sınav için bekledim (sözde 45 günde ehliyet veriyorlar, reklamları bu şekilde). Sonrasında yazılı sınavı kazandım ve başında çalıştığımı, 19:00’da çıktığımı söylediğim halde direksiyon derslerimi hep gündüze yazdılar ama en başında bizim 7-9 dersimiz de var demişlerdi. Direksiyon derslerini onların ayarladığı saate göre kabul ettim ve gittim, her ne kadar benim için zor olsa da kendimi ayarlamak bir şekilde iş yerinden izin aldım. Sonrasında sınav tarihini hep ertelediler. Belli bir tarih verdiler, listeleri doldurdular (girecek kişilerin isimlerini vererek kendileri belirliyor) sınav tarihini ileriye attılar. Ve bu kaç ay boyunca devam etti. En son kurumun yetkilisi kalan kişilere öncelik verdiğini söyledi. Anlayışla karşıladım, bir şey demedim. Derslerime hep farklı hocalar girdi, yanlış yönlendirmeler oldu çünkü her hocanın taktiği farklıydı. Sınavdan kaldım. 14 Temmuz'da sınav tarihiniz dendi, özel ders almıştım, onu kullandım, şimdi yine 3 hafta sonraya atıldı. Ben kayıt olalı 4 ay oldu ama hala ehliyetimi alamadım. Sürekli bir mücadele içindeyim; ders saati ayarlamada, sınav tarihi belirlemede, hocaların seçimi konusunda.

01 Ağustos 2023 01:13
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 17:32

Sürücü Kursunda Yaşanan Eğitim ve İletişim Sorunları