Pendik Yenişehir Aile Sağlığı Merkezi Sağlık Ocağı Kan Bakmaması

26 Aralık 2023 12:43

Yenişehir sağlık ocağına bugün kan tahlilileri yaptırmak için gittiğimizde Dr. Z***** hanım tahlillerin burda yapılmadığını neden hastaneye gitmiyorsunuz GB şeyler söyledi. Öncelikle zaten siz bize hiç gelmiyorsunuz ben sizi hiç görmüyorum demiş. Çocuk Dr. Götürdüğüm çocuğumun kime götüreceğimi Z***** hanıma sormayacağım öncelikle bu ayrı bir sorun. 2. Si sağlık ocağı neden var neden hizmet veriyor en basit kan tahlillerine bile bakılmıyorsa yardımcı olmuyorsa neden var. Zaten ne zaman hadi sağlık ocağına gidelim desek Dr. Z***** hanım hiçbir zaman yerinde yok hep yok farklı Dr. Lar destek veriyor. Testi verin siz bilirsiniz bir doktora. Yakışan bir yaklaşım'ı benim çocuk Dr. Bu tahlilleri uygun gördü ve özel hastanede çok pahalı devlet hastanesinde sıra bulmak mümkün değil sağlık ocağına yaptırmak istediğimde değişik değişik konuşmalar ilgisiz alakasız lütufta bulunuyor muşlar GB tavırlar. Siz Dr. Sanız mesleğinizi düzgün yapacaksınız yalandan sisteme muayene etmiş GB yaş kilo girmeyeceksiniz.

Aile Sağlığı Merkezleri Doktor İlgisizliği

29 Ocak 2025 15:13