Ömer sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Bahçelievler ASM Bahçelievler Aile Sağlığı Merkezi Değerlendirmesi

20 Eylül 2024 23:17

Üsküdar Bahçelievler Aile Sağlığı Merkezi

S*** N** Ş**** adlı kişiden (doktor diyemiyorum) şikayetçiyim.
Önemli bir şirkette yöneticiyim, öğleden sonra rahatsızlandım ve iş yerinden çıkmak zorunda kaldım. Hastalıktan kırılıyordum, şiddetli göğüs ağrısı, yoğun baş ağrısı ve halsizlik sebebi ile bağlı olduğum sağlık ocağına geldim. Giriş yaptığım anda bana 'uzakta dur, maskeni çıkarma, şikayetini söyle' dedi. Ben de soğukkanlılık ile şikayetimi belirttim. 'Tamam, bu salgın zaten, reçeteni yazıyorum' dedi (kontrol bile etmeden). Bunun için ben Google'a da yazıp kullanacağım şeyleri bulurdum. Bugün ve yarın için rapor yazdırmak isteyince, 'Ben raporu sadece sabah yazıyorum' dedi. Öğlenden sonra rapor yazamıyormuş hanımefendi. Ben de telefonla görüşme yapıp başka sağlık ocağına sorduğumda, 'Dışarı çıkın ve orada konuşun' dendi. Tamam dedim. Beykoz'da sağlık ocağı kapanışa kadar gerekirse sağlık raporu verebileceğini söyledi. Beykoz'da sağlık ocağına gittiğimde ileri düzeyde hastalandığım için antibiyotik tedavisi başlatacağını söyledi ve kontrol ederek, ezbere konuşmayarak benimle ilgilendi. Raporu 2 gün yeterli dememe rağmen 4 gün yazmak istedi. S*** Hanım ise ben rapor isteyince öğlen saatinden sonra sadece acil hastane rapor vereceğini söyleyip beni kapı dışarı etti. İstesem özel sağlık sigortam zaten var, sadece yakın olduğu için ve çok hasta olduğum için mecbur kalıp geldim.

Ve sonuç olarak, S*** Hanım'ı gerekli yerlere şikayet ederek bu doktor görünümlü hanımefendiyi başkalarına zarar gelmemesi için elimden geldiğince en üst makamlara şikayet ederek adaletin yerini bulmasını sağlayacağım.

08 Ekim 2024 11:17
Emine sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 00:13

14 Haziran 2024 16:26
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Nusratiye Aile Sağlığı Merkezi'nde Yaşadığım Rahatsız Edici Deneyim

25 Eylül 2024 15:27