Fatmanur sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2023 14:38

Kaç aydır Yunanistan’da gönüllülük projesine gitmek için uğraşıyorum. 2-3 kez İstanbul Aiesec’in yanlış evrak düzenlenmesi yüzünden sürekli hem uzak olması hem okul hem de işe gidiyor olmama rağmen sorun etmeden ofislerinden belgeyi aldım. Bir kez de Yunanistan Aiesec yanlış evrak düzenlediği ve sürecin Paskalya Bayramına denk gelmesi sebebiyle sürecim çok uzadı. Dolayısıyla proje tarihiyle denk geldiği için vize başvurumu yapmakta geç kaldım ve projemi iptal etmek durumunda kaldık. Ayrıca verdikleri ek evrakla konsolosluğa gidersem istisnai durum sağlanıp kabul edilebileceği söylenmesine rağmen gittiğimde çok farklı bir tavırla karşılaştım. Madem emin değilsiniz, neden insanları uğraştırıyorsunuz? Ya da neden kontrol etmeden sürekli hatalı işlem yapıyorsunuz? Lütfen kendinizi yaptığınız işe odaklayınız ve insanların vaktini boşa harcamayınız. Daha sonrasında vize istemeyen veya daha sonraki aylarda yani vize alabileceğim zamanlardaki projeleri menajerime kendim bulup atmaya başladım. Sürecin başından beri projeleri bulmakta zaten çaba gösteren benim ki bunu sorun etmedim. Kendisi 1 hafta boyunca cevap yazmaya bile tenezzül etmiyor. Müsait olduğum ve fırsatları değerlendirebileceğim sadece yaz tatilim var ve her şey son noktaya kalmış durumda. Zaten mesajlar okunduğunda da hatalarının farkında oldukları çok bariz açık. Burada mesajları tüm açıklığıyla atmıyorum, ilgili kişiye menajer ismi de verebilirim. Ben herhangi bir projeye başvurup da vazgeçmiyorum. Dolayısıyla süreçte danışmanlık ücreti diye nitelendirdiğiniz şey için sizden gördüğüm çok bir efor yok. Ayrıca olsa bile, zaten yanlışlarınız ve ilgisizliğiniz bunu tolere etmeniz gereken noktaya geldi. Ücretimi ivedilikle hesabıma yatırınız çünkü ben artık çok demotive oldum ve Aiesec’e olan güvenimi yitirdim. Dolayısıyla sizin aracılığınızla şu saatten sonra asla gitmek istemiyorum. Süreçten çok yoruldum, sorumsuzluklar sakinliğimi korumam da beni çok zorluyor. Şu ana kadar hiçbir sorun çıkarmadım ama artık bu kadarı da kabul edeceğim bir şey değil.
Teşekkürler.

15 Ekim 2025 09:57 (Şikayetten 28 ay sonra)

Geri bildiriminize geç dönüş yaptığımız için üzgünüz. Süreçte yaşadığınız aksaklıkları ve yaşanan zorlukları dikkate alıyor, operasyonlarımızı geliştirmek için değerlendiriyoruz. Konu ile ilgili detaylı inceleme ve destek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Teşekkür ederiz,

Mervenur

Cayma hakkı bedeli ödediniz mi peki? Şu anda ben de aynı durumdayım. Cayma hakkı bedeli ödemek istemiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum.

Fatmanur

Merhaba, yorumu geç gördüğüm için şimdi dönüş sağlıyorum. Mesaj yazdım uzun oldu diye paylaşılmadı ben de görsele ekledim. Detaylara oradan ulaşabilirsiniz. Bu arada yorum yapmışlar süreci geliştireceğiz mail atın vs. Hepsini yaptım. Şikayeti yazdığımın üstünden aylar ve hatta sene geçti. Sorumsuzluk buradan belli, yeni dönüş sağlıyorlar. Üzülerek paranızı unutun. Kendi işinizi kendiniz çözmeye çalışarak projeye katılım yapmaya çalışın, en azından deneyim kazanıp CV'inize eklersiniz. Bu arada ben oraya gidilip dönülmesinden de yana değilim. Birisi 1 buçuk ay geleceği için dişini sıkar, elzem bir durum yoksa dişinizi sıkın ve projenizi tamamlayın. Sevgiler...

Mervenur

Merhaba, bu durum bir sonuca ulaştı mı acaba?

Merhabalar, hayır çözümlenmedi.

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 17:03
Aiesec Türkiye İle Yaşadığımız Sorunlar Ve Mağduriyetimiz!
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Intedu Discover Yourself Şikayet

Erdal