Ada Su Yüzme Havuzu'nda Hayal Kırıklığı Ve İade Sorunu

20 Kasım 2024 15:03

Ada Su Yüzme Havuzu ile yaşadığımız deneyim tam bir hayal kırıklığıydı. Bize birebir eğitim verileceği, aynı anda havuzda 5-6 kişiden fazla bulunmayacağı ve istediğimiz gün/saat eğitim alabileceğimiz vaat edilmişti. Bu vaatlere güvenerek bir yıllık üyelik +3 ay hediye karşılığında 14.200 TL ödeme yaptık. Ancak derslere başladığımızda, karşılaştığımız ortam tamamen farklıydı.

Havuzda aynı anda yaklaşık 30 çocuk bulunuyordu ve yaş grupları oldukça farklıydı. En büyüğü 14-15 yaşındayken en küçüğü bizim bebeğimizdi. Soyunma alanı küçük, duş sayısı yalnızca iki adet ve hijyen koşulları yetersizdi. Çocukların çoğu duş almadan havuza giriyordu ve bu konuda herhangi bir uyarı yapılmıyordu. Ayrıca, seansa yalnızca 10 dakika kala içeri alınıyor ve soyunma odasında tüm çocuklar aynı anda hazırlanmaya çalışıyordu. Kadın-erkek olarak ayrılmış yalnızca iki odanın bulunması ve bu alanların dar olması durumları daha da zorlaştırıyordu.

Bu koşulların bebekler için uygun olmadığını belirtmemiz üzerine, havuz yetkilileri ücret iadesi teklifinde bulundular. Ancak üzerinden iki ayı aşkın süre geçmesine rağmen ücret iadesi yapılmadı. Sürekli bahaneler öne sürülüyor ve çözüm sunulmuyor.

Verilen vaatlerin yerine getirilmemesi, hijyen standartlarının düşük olması ve taahhüt edilen iadenin yapılmaması nedeniyle yetkililerin, vaat edilen hizmet standartlarına ve müşteri memnuniyetine önem vermesini bekliyoruz.

Kevser sonuçtan memnun değil

Adasu Yüzme Havuzu'nda Bitmeyen Arızalar

24 Ağustos 2024 15:41
Tacettin sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2023 01:12

Adasu Kocaeli Yüzme Havuzu'nda Hijyen Sorunu

07 Ocak 2025 16:17

Adasu Yüzme Okulunda Eğitim Ve Organizasyon Sorunları

10 Temmuz 2025 13:37
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Adasu Yüzme Havuzu'nda Hijyen Sorunları Ve Üyelik İptali Sonrası Ücret İadesi Yapılmıyor

24 Temmuz 2025 12:40