Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Panora Actor Studio Personel Sorunu

03 Mart 2024 13:13

02.02.2024'de 15:00 gösterimi için karlar ülkesine 2 ve 7 yaşındaki çocuklarımla beraber Fırsat Bu Fırsat aracılığıyla 3 bilet satın aldım ve biletlerimde koltuk numarası yazmıyordu. Girişte hiçbir personelin yönlendirmesi olmadı bende girişte duran arkadaşlara bilet numaramın yazılı olmadığını hangi koltuklara geçmemiz gerektiğini sorduğumda boş bulduğunuz yere geçebilirsiniz cevabı aldım.

Gösterinin başlamasına 2 dakika vardı en ön koltuktaki boş olan yere geçtim bir bayan ve çocuğu geldi koltuklardan birisi onlarınmış sanırım görevli olduğunu söyleyen bayan arkadaş gelecek insanlar var deyip beni kaldırdı oysaki önde boş olan daha çok koltuk vardı ben de kim gelecekmiş 2 dakika kaldı gösterime gelen olsaydı gelirdi dedim benimle bağırarak üslupsuz bir şekilde konuştu (Kendisi 16 yıldır bu işi yapıyormuş ama 16 yıldır ne hikmetse insanlarla nasıl konuşması gerektiğini bile öğrenememiş gerçekten çok yazık böyle insanların bir de çocukların eğlenip öğreneceği yerlerde çalıştırılıyor olması… ).

En sonunda da salonu terk etmemi istedi ben hayatım boyunca böyle bir muamele ile karşılaşmadım dedim sizin söylemeniz ile de bu salonu terk etmeyeceğim çocuklarım için geldim parasınıda ödedim neden çıkayım lütfen isminizi söyleyin buranın yetkilisi kimse çıkışta onunla görüşeceğim dedim çıkışta yetkili olduğunu söyleyen beyefendi de benimle görüşür görüşmez siz benim çalışanımı tehdit edemezsiniz bağırarak konuşamazsınız diyerek cümleye giriş yaptı oysaki çalışanın kendisi benimle bağırarak konuştu beni tehdit eden çalışanıydı salondan görevlileri çağırın bu kadını dışarı çıkartın diye bağırarak konuştuğunu kendisine söyledim hayatım boyunca böyle fiyasko görmedim burayı işleten yöneticiye sesleniyorum mavi gözlü kıvırcık saçlı mavi kısa elbise giyen gösterinin başında gösteri sunan bayandan kesinlikle şikayetçiyim ve Yetkili olduğunu söyleyen ve çözüm üretmeyen bir özür bile dilemeyen sorumlu olduğunu söyleyen beyefendiden de böyle bir saygısızlık böyle bir kabalık görmedim. Resmen paramla rezil oldum bir daha da asla gitmeyeceğim.

Not: Gösteri boyunca da öndeki koltuklardan 3-4 tanesi zaten boştu çıkışta da durumu yetkili olan görevli ile görüştüğümde o kadın hala gülerek konuşuyordu lütfen çalıştırdığınız personelleri özenle seçin ve davranış şekillerine bir bakın.

Ayca sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2025 00:14

7 Oda Kapadokya Cave House Pişmanlığı

26 Nisan 2025 13:16
7 Oda Kapadokya Cave House Pişmanlığı
Elcin sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2024 16:13

Trio Hotel Hotel Sunset Troia Sezon Sonu Konaklama Kabusu