Timur sonuçtan hiç memnun değil

Hesap Doğrulama Sorunları Ve Çekim Talebi Engeli

28 Ekim 2024 15:22

Abe bet hesap doğrulama işlemlerini defalarca tekrarlamama rağmen, çekim talebim onaylanmamaktadır. Gönderdiğim belgelerin sürekli olarak reddedilmesi ve eksik bulunması nedeniyle mağdur durumdayım. Bu durumun nedeni hakkında bir açıklama yapılmaması ve paramın hesabıma yatırılmaması beni oldukça üzmüştür

03 Kasım 2024 15:39

Ababet kazancımı ödememekte ısrar ediyor hep saçma sapan bahanelerle hiçbir iletisim kanalından dönüş sağlamıyorlar herhano bir kanaldan ulaşamıyorum sorunun çözümü konusunda odemeyeceklerinide iletmiyorlar iletseler en azından umudumuzu keser yolumuza bakarız

03 Kasım 2024 12:24

Abebet ödememi yapmıyor bir haftadır beni mağdur ediyorlar her defasında gün içi diyorlar ama gün sonu hüsran kafa buluyorlar sanki. Ciddi derece muhatap bulamıyorum bağlantı sağlayamıyorum net dönüş alamıyorum mail vs iletişim kanallarından kısacası mağdurum

29 Ekim 2024 14:21 (Şikayetten 22 saat sonra)
29 Ekim 2024 14:34

Defalarca gönderdim maille attım ama bir türlü onaylamıyor çekim yapmamam için maalesef mail adresinize tekrar atıyorum

29 Ekim 2024 15:58

Görmüş olduğum kadarıyla, profilinize henüz belgelerinizin arka yüzünün fotoğrafını yüklemediniz.

29 Ekim 2024 16:12

Yuz defa tukledim mail adresinize mail attım ayrıca

01 Kasım 2024 11:45

Ödememe yapmamakta hala ısrar ediyorlar kaç gün oldu hala dönüş yok herkes bu siteden uzak dursun hikaye bilgin 3 k ci bunlar

08 Kasım 2024 11:46

Hesabınız başarıyla doğrulandı. Para çekme talepleriniz en kısa sürede işleme alınacaktır.

11 Kasım 2024 13:41

Abe bet denilen site kazancımı yatırmıyor muhatap bulamıyorum canlı destek bilgi vermiyor saatlerce bekletiyor cevap vermiyor sorunum bir turlu çözülmüyor Konuyla ilgili şikayetçiyim 27 eylülden beri uğraşıyorum bir turlu sonuçlanmadı ne yapmam gerekiyor

12 Kasım 2024 17:10
12 Kasım 2024 17:46

14 gün dolmasına rağmen farklı vahaneler önceden Maximum 14 gün du simdi 14 is günü yalan dolan oyalama sürekli maalesef arkadaş uzak durun lütfen bunlardan

12 Kasım 2024 18:39

Para çekme işlemi için belirtilen süre, doğrulama işleminin tamamlandığı tarihten itibaren başlar. Henüz para çekme süreniz dolmamıştır.

12 Kasım 2024 18:42

Tarih 29 Ekim bugün günlerden 12 kasim kafamı buluyorsunuz bir de 24 saatte tamalamaya çalışıyoruz diye

12 Kasım 2024 19:26

Tarih aralıkları gözüküyor ne demek belirtilen süre 29 Ekim'de talep vermişim bugün 12 Kasım ki oda bitti 13 kaşıma gidiyoruz siz bana cevap olarak belirtilen tarih dolmadı diyorsunuz mantıklı mı sizce

13 Kasım 2024 17:10
hesap-dogrulama-sorunlari-ve-cekim-talebi-engeli-1.jpg

Abebet 14 günde ödeme yapıyorum diye oyalıyor insanları herhangi hir ödeme yapmıyor buradan hetkese tavsiyem hiçbir kuruş yatirim yapmayın sistemi kurmuşlar farklı farklı isim lerle aynı yerden yönetilen qz yatirim yapmanızı istiyorlar gün luk ne düşerse vurup geçiyorlar hiç odemeyecegizde deniyorlar hep gün içi yatacak seklinde lütfen paylaşalım bunu daha fazla mağdur olmasın insanlar

14 Kasım 2024 09:16

Arkadaşlar bu abebet sitesi ödeme kesinlikle yapmıyor çok farklı bahanelerle insanları oyalaiyorlar burda mağdur olan arkadaşların para alamayacağını bilmesini ve bu siteye üye olan insanların mutlaka buradan yorumları okumasını istiyor herhangi bir site için bile ben artık öyle yapıyorum

18 Kasım 2024 15:40

Abe bet sitesi bir aydır ödememi yapmıyor değişik bahalerle her gün oyalıyor kimseden adam akıllı cevap alamıyorum maillerime dönüş olmuyor çözemedim haftalardır bu konuyu bir gün değil 5 gün değil kaç gündür lütfen konuda yardımcı olun biz mağdurlara şikayetimizi yayınlayın

Burçin
Burçin

Çözüme ulastinizmi acaba.

Maalesef ki hayır

Şemsettin
Şemsettin

Bizde aynı sorunla karşılaştık bu sorunlar cidden can sıkıcı bir hal almaya başladı. Çok haklısınız.

Abebet Belge Onay Sürecindeki Tutarsızlık Ve Mağduriyet

Savaş