Abdi İbrahim Expigment Yüzüm Yandı

01 Nisan 2024 13:07

Expigment ve Hametan krem yüzümü yaktı. Cildiye doktorumun önerisiyle lekeleri gidermek için Expigment kullanmaya başladım. Gece sürdüm ve sabah yüzüm yanmıştı, çok acıyor ve soyuluyor. Yüzüm yandığı için Hametan krem uyguladım, akşam yatmadan ve sabah kalktığımda o da yakmıştı. Çözüm istiyorum, nasıl düzelecek yüzüm?

03 Nisan 2024 14:13 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın İlgili, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz, konuyla ilgili yetkili birimimize incelenmesi ve gerekli durumlarda işlem yapılması için iletilmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Abdi İbrahim

Yorumlar (6)

Ayşenur
Ayşenur

Expigment yüzüme sürdüm gece Sabah kalkınca yüzüm kızardı ne yapmalıyım

Seda
Seda

Düzeldi mi acaba

Ftş
Ftş

İxpigment kullandım bir gece sonrası kızardı yardımcı olur musunuz nasıl geçer ne yapmam gerekiyor sizin ki geçti mi?

İlayda
İlayda

Sizinki geçti mi acaba?

Beyza
Beyza

İyi günler öncelikle lütfen mesajımı gördüğünüzde cevap verir misiniz lütfen 🙏🏻 Yüzünüz şu an ne halde ben de kullandım yüzde 4 lük olanını ama sadece 1 gece kullandım sabah kalktığımda bir şey yoktu güneş kremimi sürdüm dışarı çıktım ama şu an yüzüm leke gibi duruyor geçti mi geçmedi mi çok merak ediyorum iki gündür aynaya bakmak istemiyorum bu durum canımı çok sıktı

Gülsüm
Gülsüm

Ben de aynı durumdayım sizinki düzeldi mi?

Abdi İbrahim Expigment %4 Krem Yüzümü Yaktı

08 Eylül 2024 11:46