Aşkın sonuçtan çok memnun

96derece.com.tr Ürünün Orijinalliği Sorguladım Saygısızlıkla Karşılaştım!

Aşkın
18 Aralık 2024 12:44

96derece.com.tr'den sipariş verecektim. 'Orijinal mi? ' dedim, 'Evet' dedi. 'Kapıda dener alırım' dedim, 'Olmaz' dedi. Sonra '500 TL iade parası ödüyoruz' dedi. 'Orijinal ise neden yollayayım? ' dedim. 'Almazsan alma, yürü l*n dedi. Sonra 'l*n' lafını sildi ve beni engelledi.

Yorumlar (5)

Ayakkabı siparişi vermiyorsunuz beyefendi kargoda taşınması yasak bir ürünü siz kargocunun yanında açıp bakıp kontrol edemezsiniz akıl var mantık var. Yüzlerce insan sipariş veriyor teslim almayan insanlar oluyor bunlar iade ücretlerini firma ödüyor emek veriyorlar yazık günah. Bende onların avukatı gibi oldum :d ama işlerinde iyiler bu yorumları sahte ürün satan yerlere yapın elimizde orijinal alabildiğimiz tek yeri kötülemeyin.

Ben 3 yıldır kendileriyle alışveriş yaparım işlerini bu kadar iyi yapan başka bir yer görmedim. Ozan bey Sezer bey ve Selvi hanım işini hakkıyla yapıyor. Ürünleri orijinal ve fatura isterseniz KDV ekleyerek fatura da kesebiliyorlar

Ürünü aldın mı orijinallik durumu nedir?

Devamlı alıyoruz kendimiz bir sitede ikamet ediyoruz tüm site kullanıcıları olarak sipariş veririz 3 yılı geçkindir. Her insan aynı değil nasıl yaklaşırsanız o şekilde saygı görürsünüz. Bize hediye olarak çok defa ücretsiz ürün göndermişlikleri dahi oldu.

Koray
Koray

Sonuç ne oldu

Çağrı sonuçtan çok memnun

Çağrı
18 Şubat 2025 11:41
"Biraz geç olsa da iadem gerçekleşti çok memnun kalan arkadaşlarımın tavsiyesi ile alışveriş yapmak istemiştim ama nasip olmadı saglik olsun"
Kargom Neden Gecikti?
Kargom Neden Gecikti?