5 Ocak Devlet Hastanesi Doktorun Saygısız Üslubu Ve İletişim Sorunları

03 Aralık 2024 17:23

Dahiliye bölümü doktoru ** ** üslup ve nezaket konularında yetersiz olduğunu düşünüyorum. Hiçbir hastayla 'ben saf mıyım? ', 'o zaman sen tedavi et.', 'git daha iyi bir doktora görün.' gibi ifadelerle konuşamazsınız.

Öncelikle karşınızdaki bir kadındır, her şeyden önce insandır. Doktorsanız bu mesleği babamın hayrına yapmıyorsunuz; bu mesleği tercih etmişsiniz ve bu meslekten para kazanıyorsunuz. Sizi zorla tutan yok. İletişim, davranış ve üslup konusunda ciddi sorunlar var!

Nazmi

Aynı doktor aynı saygısızlığı ve üslupsüzlüğü yapmaya devam ediyor sonra birinin canına tak edip gerekeni yapınca da sağlık çalışanı ve doktora şiddet diyecekler. Hasta da olsa hakları var ve insanca muameleyi hak ediyor önce insan olun. O kadar okulu böyle terbiyesizlik için okumana gerek yoktu sokaktaki sıradan bir insanda bu şekilde davranabilir. Saygısızlık ve terbiyesizlik sizin gibi okumuş aklı başında insanlara yakışmıyor.

Ayça

Bahsettiğiniz doktor ömer demiroğlu olmalı. Aynı üslupsuzluğu bugün banada yaptı. Kan testi istedim şikayetlerimi anlatmadan sözümü kesip ben istersem veririm sen isteyemezsin dedi. İnsanlara karşı bu şekilde yaklaşacaksa doktorluk görevini seçmemeliydi. Hastanenin bu doktorla ilgili acilen görüşülmesi lazım!

04 Ocak 2024 15:22