Salih sonuçtan hiç memnun değil

3eksen Faturalı Sıfır Ürün İçin Teknik Destek Vermiyor.

14 Haziran 2023 12:35

29 gün önce satın almış olduğumuz 3D yazıcımızın ekranı bozuldu. Telefon ile görüşme yapmak için herhangi bir hatları olmadığından WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. Teknik destek vermediklerini anladığımız bu firma Çin' e Ticket açmamız gerektiğini ve videolu bir şekilde sorunu kendilerine iletmemizi ve bunun sonucunda haklı bulunursak firmanın bize Çin'den parça göndereceğini ve bu gönderilen parçayı da müşteri olarak bizim değiştirmemiz gerektiğini söylediler. Israrla mesaj yoluyla konuşmamıza rağmen yardımcı olmak için hiçbir çaba sarf etmeyen bu firmayı yasal yollardan şikayet başvuruları açtım. Hem mail hem de WhatsApp yoluyla durumu kendilerine ilettim. Kendilerini müşteri yerine koyup yardımcı olmak yerine gayet rahat bir şekilde umursamaz tavırları ile mağduriyetimizi çözme yoluna gitmediler. Ve bu firmadan şikayetçi olduğumu da buradan belirtmek isterim.

19 Haziran 2023 11:33 (Şikayetten 4 gün sonra)
19 Haziran 2023 11:46

Piyasadan tanıdığımız çok insan var. Kime sorsak keşke oradan almasaydınız mallarının arkasında durmazlar dediklerini duyduk defalarca kez. Hem Tüketici Mahkemesi süreci başlattım hem de İstanbul ticaret il müdürlüğüne elden başvuru yaptık. Haksız olduğunuzu ve bizim de haklı olduğumuzu size gösterdikten sonra sosyal medya hesaplarımızdan da duyurusunu yapacağız. 1 ayı dolmamış bir makine bozuluyor ve bize bunu satan firma suya sabuna dokunmuyor ve hiçbir şekilde teknik hizmet vermiyor. Bunun bedelini ödeyeceksiniz elbet.

19 Haziran 2023 12:26

İbrahim
10 Nisan 2024 20:32
Sedat sonuçtan çok memnun

07 Mart 2025 16:07
"Çok ilgilendiler. Yardımcı olmak için çabaladılar. Teşekkürler..."
Mustafa sonuçtan çok memnun

08 Ocak 2025 21:15
"Teknik destekten ömer beye yardımlarından ve ilgisinden dolayı teşekkür ederim."
Destek Eksikliği Ve Arızalı Ürün Sorunu
Halil sonuçtan çok memnun

16 Şubat 2025 15:48
"Metatechtr firmasından şikayetim ile geri dönüş aldım. O gün bir işletişimsizlik yaşandığı bir yanlış anlaşılma olduğu ortaya çıktı sonrasında firma tarafından Teknik Servis müdürü Ömer bey konu ile ilgilendi ve sorun çözüldü. Kendilerine ve metatechtr ailesine ilgileri için teşekkür ederim"

Mehmetcan
21 Temmuz 2024 06:57