Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

1.42 Etli Ekmek Konya Sofrası Hizmet De Yetersizlik

1.42 Etli Ekmek Konya Sofrası  Hizmet De Yetersizlik
1.42 Etli Ekmek Konya Sofrası  Hizmet De Yetersizlik
06 Eylül 2023 20:45

Konya sofrası tabela ismi Konyalı efendi resmi ismi olan AVM içerisinde bulunan restoran ın dışında bir yer olan yere uğramayın vereceğiniz miktara yazık olur. Hizmet sıfır, lezzet sıfır, o ismin altında uygunsuz iş yapılmakta. Sipariş verdim 1 saat de masama geldi. Yediğim etli ekmek Konya usulü diye reklam yapılmış ama resmen lahmacunun uzatılmış haliydi. Servis yok, ıslak mendil ve çayımı kendim aldım. Bunu gören restoran yetkilisi anında Jet hızıyla ödeme almaya geldi. Ben bunca hayatımda bu şekil bir işletmeyle karşılaşmadım.

Hatice
Hatice

23 ağustosta eşimle birlikte reklamını yaptıkları kampanyalı etli ekmek yemek için gittik oradaki garsona sorduğunuzda kampanyanın o gün bittiğini söyledi. Oturmuş bulunduk ve kalkamadık eşimle beraber 1.5 porsiyon yemeği düşünürken normal fiyatına 1 porsiyon etli ekmek yedik. Ödeme yapmaya gittiğimizde kampanyayı sorduğumuz garson kasadaki görevliye bir şeyler fısıldadı ve gitti Kasadaki çocukta ben bugün geç geldim yeni haberim oldu gibi bir şeyler uydurdu bir tuhaflık olduğunu sezdim biz ödemenizi yaptık ve ben reklam yapan sayfaya mesaj atarak kampanyanın devam edip etmediğini sordum Ağustos ayının sonuna kadar devam ettiğini söylediler. Bu durumda insanları enayi yerine koymkatan başka bir şey olmadığını düşünüyorum işletme sahibinin bundan haberi yoktur belki oradaki garsonların bundan bir çıkarı vardır belki bilemiyorum ama zabıta müdürlüğüne dilekçemi yazarak şikayette bulunacağım bilginiz olsun.

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Tavuk Dünyası'nda Vasat Ve Lezzetsiz Deneyim

25 Aralık 2024 19:56