0507 149 93 08 Yanıltmaya Çalıştı!

11 Eylül 2023 08:57

Tanımadığım bir numara beni arayarak beni tanıdığını mesleğinden yola çıkarak bende şurada öğretmenim diyerek kaza geçirdiğini ve acil paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Mesleğimi de yaygın bir ilan şirketinde verdiğim bir ilandan bulduğunu düşünüyorum. Basit bir numara ama bence sen dolandırıcısın deyince aniden telefonu kapadı. Bu numaraya da dikkat. +905071499308

profile profile profile

Yorumlar (5)

Gözde

Bu numara bugün eşimi gece 23.30'da arayarak eşim kaza yaptı deyip üç dört bin para istemiş kendini de zabıta olarak tanıtmış işi komik yanı bugün eşimin iş yerine zabıta denetime gelmiş bugün geldiğimiz için kusura bakma demiş ne alaka anlayamadık şimdi buradaki mesajları görünce hem şaşırdık hem de kafamızda bir soru işareti oluştu acaba bu mesaj yazanlar nerede oturuyor biz Sakarya da oturuyoruz

Bozdemir
Bozdemir
Şikayeti Çözüldü

Aynısını bana yaptı. 2000 TL istedi ve gönderdim. Ben şikayetçi olacağım, önce karakola, sonra savcılığa. Başkalarının canını yakmasın. Destek olmak isteyen olursa iletişime geçebilirsiniz

Evren
Evren

Arkadaş mesleğini değiştirmiş Artık müteahhit işi ile ilgileniyor bilginiz olsun. Önceki aylarda birkaç kere daha aramıştı kendisini kırmamak için her defasında uzun uzun dinliyorum geçenlerde aracı arıza yapmıştı bu seferde beton mikseri çarpmış aracına 10k istedi kibarca 1. Derecesine selam söyledim

Baturalp
Baturalp

Az önce beni de aradı öğretmen olduğunu şirketimde beraber oturup çok yemek yediğimizi söyledi, Sanırım Google dan buluyor. Etraftaki lokasyonları söylüyor restoranda yemek yediğimizi vb. Israrla tanımıyorum deyince kapattı

28 Ağustos 2024 14:01
Şenol sonuçtan çok memnun